Hoppa till innehåll

SOFF förstärker inom totalförsvar

Kristina Syk
Kristina Syk

– Det känns otroligt roligt och spännande att ta detta steg, säger Kristina Syk. Jag hoppas och tror att jag mot bakgrund av mina tidigare erfarenheter kommer kunna bidra till både kansli och medlemsföretag. Jag vill särskilt arbeta för utökad samverkan och dialog mellan den privata och offentliga sidan, så att vi med gemensamma krafter bidrar till utvecklingen av totalförsvaret och krisberedskapen.

Kristina kommer främst att vara engagerad i medlemsgrupperna för samhällssäkerhet, för tjänster samt för mindre företag (SMF), tre för föreningen centrala verksamhetsområden.

– Vi ser fram emot att Kristina, genom sin breda erfarenhet och strategiska kompetens, kommer att stärka föreningens verksamhet inom samhällssäkerhet och totalförsvar. Det är även ett välkommet tillskott till kansliet att få in erfarenheten av att drivit ett mindre tjänstekonsultföretag i branschen, kommenterar SOFF:s generalsekreterare Robert Limmergård.

För SOFF och dess medlemsföretag är rekryteringen central för att möta den tillväxt och de behov som finns att utveckla marknaden. Vikten av relationen till den privata sidan i utvecklingen av totalförsvaret blir allt tydligare, sett till att företag bygger stora delar av förmågan att försvara samhället såväl militärt som civilt. Rekryteringen är därmed en naturlig och viktig förstärkning och satsning för SOFF:s kansli och verksamhet.

Kristina tillträder sin nya tjänst den 4 oktober 2021.

Relaterade nyheter

Relaterade evenemang