Hoppa till innehåll

SOFF välkomnar 4C Strategies och Svensk konstruktionstjänst som nya medlemmar

– Vi tycker att det är mycket roligt kunna hälsa tjänsteföretagen 4 C Strategies och Svensk konstruktionstjänst varmt välkomna som till SOFF. Vi tror och hoppas att det kommer att bidra till att stärka företagens konkurrenskraft inom säkerhets- och försvarsområdet samtidigt som det också befäster vår relevans som en attraktiv branschorganisation säger SOFF:s generalsekreterare Robert Limmergård.

SveKon är en komplett ingenjörsbyrå inom i första hand mekanisk konstruktion och produktutveckling. Verksamheten är inriktad på ingenjörsinsatser och leveransåtaganden och omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt och lösning. Svensk Konstruktionstjänst har arbetat med konstruktion av komponenter och produkter till försvaret sedan drygt 30 år tillbaka. Konstruktionsuppdragen för försvaret handlar ofta om ombyggnad eller kompletterande konstruktioner av olika slag.

4C Strategies AB är en internationell och ledande leverantör av lösningar för effektiv riskhantering. Vi erbjuder våra klienter i den offentliga och privata sektorn konsulttjänster och mjukvaror för att skapa, bygga och upprätthålla en god organisatorisk förmåga inom risk- och krishantering.

Vill du veta mer om företagen och de tjänster som de kan erbjudan kan du följa länkarna nedan:

www.4cstrategies.com
www.svekon.se

Relaterade nyheter