Hoppa till innehåll

SOFF söker projektledare 

SOFF söker nu projektledare som vill öka företagens möjligheter att bidra till att försvara Sverige och främja målen för Sveriges säkerhet.

Som projektledare ansvarar du för att driva, utveckla och hålla ihop föreningens verksamhet inom ett område. Du driver processer relaterade till olika sakfrågor och event internt tillsammans med SOFF medlemsföretag och externt tillsammans med myndigheter och departement.
SOFFs föreningsstämma blickar framåt
SOFFs föreningsstämma blickar framåt

Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bland annat att planera för, genomföra och följa upp föreningens arbete och aktiviteter inom området. Exempel på arbetsuppgifter är att samordna framtagande av positionspapper, remissvar, konferenser samt dialog med Regeringskansli, myndigheter och andra relevanta statliga och privata aktörer. Du kan exempelvis projektleda en medlemsgrupp inom ett visst område, men som anställd vid ett litet kansli förväntas du även bidra till föreningens övriga ämnesområden och arbeten.

SOFF erbjuder ett långsiktigt och operativt arbete på ett kansli för en förening som skapar värde för Sverige genom starka företag. Det är dynamiskt, komplext och värdefullt.

I grunden har vi behöv av att stärka kansliet med olika kompetenser/tjänster. På heltid eller visstid (som studentmedarbetare eller liknande). Oaktat vilken tjänst är det viktigt att du har en stark koppling till försvarsområdet och en förmåga att bygga och utveckla goda relationer. Relationer med partneraktörer är kärnan i rollen. Du måste även kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser att du är en person som kan arbeta självständigt, flexibelt, effektivt och kan hantera perioder av högre arbetsbelastning. Du bör även vara drivande och kvalitetsmedveten, ha gott omdöme och vara strukturerad.

Om du är intresserad att söka, skicka gärna ditt cv till Robert med ett personligt brev där du gärna får motivera ditt intresse för försvarsområdet samt verksamheten.

UPPDATERING den 22 augusti: Rekryteringen är avslutad. Stort tack till alla sökande, mycket roligt att vi fick så många sökanden med den breda och relevanta kompetens och bakgrund som vill arbeta för försvaret av samhällen.

Relaterade nyheter

Relaterade evenemang