Hoppa till innehåll

Svensk försvarsinnovation – SOFF:s tidning på engelska

Berättelsen om svensk försvarsteknik visar på alltfler företag som vågar satsa, både på framtida teknik och att nå ut till nya marknader. Företagens internationella försäljningsframgångar (de sista åren har exporten pendlat mellan 65-75% av omsättningen) bevisar att Sverige producerar kostnadseffektiva, smarta system som lätt kan anpassas och utvecklas inom olika organisationer och försvarssystem.

Det finns ett stort förtroende för Sverige och för svenska företag och detta är en tillgång som stärker möjligheter för Sverige att få tillträde till arenor som utvecklar morgondagens försvarsteknologier. Inte minst är detta viktigt när EU lanserar den Europeiska försvarsfonden (EDF).

I år beslöt vi därför att översätta vår tidning till engelska. Den kommer att följa med oss och användas för att presentera Sverige bl.a. på försvarsmarknadsdagen med Indien, på IDET i Tjeckien, på Svensk-Holländska flyg- och försvarsdagen i Holland, på försvarsmarknadsdagen i USA, naturligtvis på DSEi i London och på ”Connecting Northern Defense Industries” i Malmö, mfl.

Länk till svenska och engelska.
Om du vill ha tryckta exemplar, vänligen kontakta Camilla.

https://soff.se/2016/04/26/framtida-teknologier-pa-forsvarsomradet/
https://soff.se/2017/05/09/usa-hogt-pa-forsvarsforetagens-agenda/

Relaterade nyheter