Hoppa till innehåll

4C Strategies ställer ut på på I/ITSEC 15

I/ITSEC är världens största modellerings-, simulerings- och utbildningskonferens med betoning på försvars- och säkerhetspolitik. 4C Strategies deltar som utställare i Orlando, USA, och demonstrerar där förmågeutvecklingslösningar baserade på Exonaut™ – företagets mjukvarusvit i världsklass.

Resursbesparingar och försäkran
4C Strategies, som firar 15 år i branschen, har sett stark ökad efterfrågan på sina tjänster och är på väg att etablera sin verksamhet i Nordamerika.

Mjukvarusviten Exonaut™ ger sofistikerat stöd för schemaläggning, planering och utvärdering av hur väl övningar fungerar i hela organisationen. Exonaut™ gör det möjligt för användare att spåra sina positioner i realtid och övervaka var och när observationer görs, samt därigenom förbättra verifieringskedjan under ett fullständigt utbildningsprogram.

”Som leverantör av NATOs elektroniska utbildnings- och övningsprogram Military Training and Exercise Programme (eMTEP) och de brittiska och svenska arméernas lösningar Collective Training Exercise Management System (CTEMS), är jag övertygad om att ansvariga för programmering, design, leverans och utbildningsanalys kommer att vara intresserade av såväl våra lösningar som vår transparenta syn på utbildningsrisk och utbildningsberedskap. Det finns möjligheter till betydande resursbesparingar och att försäkra sig om prestanda”, säger tidigare brigadgeneral David Paterson OBE, Director Group Military Business Development på 4C Strategies.

Ytterligare information
Konferensen I/ITSEC hålls mellan 30:e november till 4:e december. 4C Strategies finns i monter 1917 och vi välkomnar dig att diskutera förmågeuppföljning och utbildningsberedskap samt se demonstrationer av våra lösningar.

Presskontakt
David Paterson
Partner
Head Group Military Business Development
Telefon: +44 (0)20 3795 2350
Mobiltelefon: +44 (0)78 1025 0274

Om 4C Strategies
4C Strategies är en av världens mest innovativa leverantörer av lösningar för risk- och krishantering. Våra kundanpassade lösningar kombinerar det bästa av expertis och innovation för att våra kunder ska kunna hantera såväl väntade som oväntade händelser. Vi integrerar riskhantering, kontinuitetshantering, incident- och krishantering samt revisions- och granskningsverksamhet med övning och träning för att säkerställa att våra kunder har rätt förmåga och beredskap för det oväntade. På så vis får våra kunder bättre förutsättningar att nå sina strategiska och operativa mål.

Företag:
4C Group AB (4C Strategies)
Adress:
Box 7637
Postnummer & stad:
103 94 Stockolm
Webbplats:
www.4cstrategies.com
Telefon:
+46 (0) 8-522 27 900
E-post:
info@4cstrategies.com

Relaterade nyheter