Hoppa till innehåll

4C Strategies är Official Supplier till FIS Alpine World Ski VM i Åre 2019

Logotyp: 4C Strategies
Logotyp: 4C Strategies

4C Strategies, en av världens ledande experter och mjukvaruutvecklare av lösningar för risk- och krishantering, har utsetts till officiell leverantör (Official Supplier) för FIS Alpine World Ski VM i Åre 2019. 4C Strategies har under större delen av 2017 arbetat tillsammans med organisatören för att lägga grunden till ett lyckat genomförande av VM i Åre 2019.

Under 5-17 februari 2019 kommer planetens bästa alpina skidutövare från 65 länder till Åre för att tävla. Detta VM kommer följas av 700 miljoner TV-tittare och 120 000 människor som publik på plats i backarna.

– ”Genom partnerskapet med 4C Strategies så har vi säkrat upp ledande internationell expertis med lokal kännedom”, säger Niklas Carlsson, CEO för Åre 2019, och fortsätter – ”På den här nivån, när hela världen tittar på, finns det ytterst litet utrymme för fel”.

4C Strategies stöttar organisatören Åre 2019 i att identifiera och hantera risker som kan hota mästerskapet, att öka robustheten i kritiska processer och att bygga en krishanteringsförmåga av världsklass. Dessutom byggs säkerhet i angränsande tävlingar såsom  Audi FIS Ski World Cup City Event in Hammarbybacken, Stockholm i januari 2018, samt Audi FIS Ski World Cup finalen i Åre i mars 2018.

– ”4C Strategies har tidigare levererat risk- och krishanteringslösningar inför ett antal högprofilerade globala event, t.ex. 2012 London OS och Eurovision Song Contest”, säger Jonatan Jürisoo, ansvarig för satsningen och Affärsutvecklingschef på 4C Strategies Norden, och fortsätter – ”Behovet av risk- och krishantering inom nöjes- och sporteventsektorn är ökar snabbt som komplement till de traditionella satsningarna av säkerhet på event”.

Om 4C Strategies

4C Strategies är en av världens ledande experter av lösningar för risk- och krishantering. Bolaget grundades år 2000, har kontor i Stockholm, Malmö, London, Warminster och Washington D.C. med totalt ca 140 anställda. Våra kundanpassade lösningar kombinerar det bästa av expertis och innovation. 4C Strategies integrerar risk-, kontinuitets-, incident- och krishantering med revisions- och granskningsverksamhet. Till detta kopplar vi utbildning och träning för att säkerställa rätt förmåga och beredskap för det väntade såväl som det oväntade. På så vis får våra kunder bättre förutsättningar att nå sina strategiska och operativa mål. Och vi tar ett steg till för att göra världen säkrare för människor, organisationer och bolag.

Pressmeddelandet kan även läsas här.

Företag:
4C Group AB (4C Strategies)
Adress:
Box 7637
Postnummer & stad:
103 94 Stockolm
Webbplats:
www.4cstrategies.com
Telefon:
+46 (0) 8-522 27 900
E-post:
info@4cstrategies.com

Relaterade nyheter