Hoppa till innehåll

4C Strategies får ramavtal inom krisberedskap, civilt försvar och säkerhetsskydd av Uppsala kommun

Logotyp: 4C Strategies
Logotyp: 4C Strategies

4C Strategies har av Uppsala kommun tilldelats ramavtal inom området krisberedskap, civilt försvar och säkerhetsskydd. Avtalet ger 4C Strategies möjlighet att stötta kommunen inom flera av bolagets kärnområden. Avtalet gäller som längst intill 2022.

Uppsala kommun är genom sin storlek och sitt geografiska läge en mycket viktig aktör, såväl vad gäller krisberedskap som civilt försvar.

Mikael Grape, 4C Strategies

”I Uppsala finns en betydande läkemedelsindustri och ett av Sveriges största universitet för att bara nämna några verksamheter inom kommunens geografiska område.

Samhället måste ha förmåga att hantera ett brett spektrum av störningar, från olyckor och naturhändelser till antagonistiska hot. Vi är mycket glada över möjligheten att få bidra till att stärka denna förmåga i kommunen”, säger Mikael Grape, affärsutvecklingschef vid 4C Strategies.

4C Strategies har lång erfarenhet av att stötta kommuner, landsting och centrala myndigheter inom krisberedskapsområdet med tjänster och mjukvara för risk, kris och kontinuitet. Tillsammans med såväl privata som offentliga aktörer arbetar bolaget även med sfrågor, mot bakgrund av ett osäkrare omvärldsläge och en betydande ambitionshöjning i samhället.

”Vi arbetar dagligen, genom våra tjänster och mjukvarulösningar, för att höja förmågan hos privata företag och offentliga aktörer.

Det är mycket motiverande med den höga ambitionsnivå som Uppsala kommun lagt, och vi ser fram emot samarbetet”, säger Linda Stensdotter Renman, seniorkonsult inom affärsområde Offentlig sektor vid 4C Strategies.

Om 4C Strategies

4C Strategies är en av världens ledande experter av lösningar för risk- och krishantering. Bolaget grundades år 2000, har kontor i Stockholm, Malmö, Visby, London, Warminster och Washington D.C. med totalt ca 150 anställda. Våra kundanpassade lösningar kombinerar det bästa av expertis och innovation. 4C Strategies integrerar risk-, kontinuitets-, incident- och krishantering med revisions- och granskningsverksamhet. Till detta kopplar vi utbildning och träning för att säkerställa rätt förmåga och beredskap för det väntade såväl som det oväntade. På så vis får våra kunder bättre förutsättningar att nå sina strategiska och operativa mål. Och vi tar ett steg till för att göra världen säkrare för människor, organisationer och bolag.

Företag:
4C Group AB (4C Strategies)
Adress:
Box 7637
Postnummer & stad:
103 94 Stockolm
Webbplats:
www.4cstrategies.com
Telefon:
+46 (0) 8-522 27 900
E-post:
info@4cstrategies.com

Relaterade nyheter