Hoppa till innehåll

4C Strategies styrelse formeras för kraftig expansion

Allen Nance, entreprenör, investerare och ledare, gör entré i styrelsen för 4C Strategies.
”Stora företag byggs av fantastiska människor och anledningen till att jag attraherades av 4C Strategies är enkel: fantastiska människor. Det som utmärker bolaget är äkta passion för att lösa komplexa problem. Jag ser fram emot att dela mina erfarenheter som investerare, rådgivare och grundare av snabbväxande teknikföretag”, säger Allen Nance.

”Allen Nance erfarenhet av att bygga framgångsrika bolag på den amerikanska marknaden kommer väl till pass när vi nu etablerar 4C Strategies i USA. Hans kommersiella styrka kommer även bidra till en fortsatt stark tillväxt på våra hemmamarknader i Norden som Storbritannien samt export till övriga marknader”, säger Andreas Hedskog, grundare av och arbetande styrelseordförande i 4C Strategies, om årets tredje nyrekrytering till styrelsen.

Allen Nance grundade Mansell Group och byggde upp det amerikanska företaget till att bli ett av världens största marknadsföringsföretag i sin nisch, prisbelönt tre gånger för snabbast växande privata företag i USA. Vid sidan av sitt styrelseuppdrag i 4C Strategies sitter Allen Nance i ett antal andra styrelser och fungerar som rådgivare på den amerikanska marknaden, bland andra till TechSquare Labs och SpringBot.

Om 4C Strategies
4C Strategies är en av världens mest innovativa leverantörer av lösningar för risk- och krishantering. Våra kundanpassade lösningar kombinerar det bästa av expertis och innovation för att våra kunder ska kunna hantera såväl väntade som oväntade händelser. Vi integrerar riskhantering, kontinuitetshantering, incident- och krishantering samt revisions- och granskningsverksamhet med övning och träning för att säkerställa att våra kunder har rätt förmåga och beredskap för det oväntade. På så vis får våra kunder bättre förutsättningar att nå sina strategiska och operativa mål.

Företag:
4C Group AB (4C Strategies)
Adress:
Box 7637
Postnummer & stad:
103 94 Stockolm
Webbplats:
www.4cstrategies.com
Telefon:
+46 (0) 8-522 27 900
E-post:
info@4cstrategies.com

Relaterade nyheter