Hoppa till innehåll

4C Strategies – Ett komplett systemstöd för Sveriges räddningstjänster

Logotyp: 4C Strategies
Logotyp: 4C Strategies

Mindre dubbelarbete och färre manuella åtgärder. Det är några av fördelarna när det operativa ledningsstödet Exonaut integreras med räddningstjänstens administrativa stöd Daedalos. Data från Exonauts funktioner – exempelvis framkörningsstöd, navigering, mobil inrapportering samt checklistor och mallar – kan överföras automatiskt till Daedalos för hantering av ärenden, resurser & ekonomi.

Tillsammans utgör de två systemet ett komplett mjukvarustöd för räddningstjänsternas behov, inom såväl operativt som administrativt arbete. Nödvändig information finns helt enkelt på plats när den behövs, oavsett typ av arbetsuppgift.

– Vi är mycket glada över att vi fått till detta samarbete tillsammans med 4C Strategies. Tillsammans är Daedalos och Exonuat det kompletta systemet, anpassade för räddningstjänstens behov, säger Mats Hessman, från Lund ProgramArkitekter.

– Lunds ProgramArkitekter har arbetat med administrativt stöd till räddningstjänster under lång tid. Tillsammans med vårt operativa ledningssystem kan vi erbjuda något unikt. Det stärker vi vårt erbjudande mot räddningstjänster och branschen i stort, säger Jonatan Jürisoo, ansvarig för 4C Strategies erbjudande till Räddningstjänster i Norden.

4C Strategies och Lunds programvaruarkitekter kommer under 2015 att erbjuda räddningstjänster ett enkelt och attraktivt koncept för att ta del av det integrerade systemet.
4C Strategies kommer dessutom att delta på mässan Brand2015 i Visby 19-21 maj och där förevisa hur Exonaut stödjer räddningstjänster före, under och efter insats.

Om Exonaut:
Exonaut är en mjukvarusuite för säkerhet och beredskap, ursprungligen framtagen för militärt bruk, med användare över hela världen. Vidare återfinns Exonaut idag även på den civila marknaden där det används i offentlig och privat verksamhet.

Om Daedalos:
Daedalos är idag Sveriges mest använda IT-stöd för räddningstjänst och mycket uppskattat för sin användarvänlighet. Daedalos hanterar räddningstjänstens operativa och administrativa ärenden tillsammans med personal och ekonomi.

Kontaktperson på 4C Strategies:
Jonatan Jürisoo
073-369 57 56
Jonatan.jurisoo@4cstrategies.com

Kontaktperson Lunds ProgramArkitekter:
Mats Hessman
046-15 90 21
mats.hessman@lpa.net

Om 4C Strategies
4C Strategies är en av världens mest innovativa leverantörer av lösningar för risk- och krishantering. Våra kundanpassade lösningar kombinerar det bästa av expertis och innovation för att våra kunder ska kunna hantera såväl väntade som oväntade händelser. Vi integrerar riskhantering, kontinuitetshantering, incident- och krishantering samt revisions- och granskningsverksamhet med övning och träning för att säkerställa att våra kunder har rätt förmåga och beredskap för det oväntade. På så vis får våra kunder bättre förutsättningar att nå sina strategiska och operativa mål.

 

Företag:
4C Group AB (4C Strategies)
Adress:
Box 7637
Postnummer & stad:
103 94 Stockolm
Webbplats:
www.4cstrategies.com
Telefon:
+46 (0) 8-522 27 900
E-post:
info@4cstrategies.com

Relaterade nyheter