Hoppa till innehåll

Scandinavian Summer School week 16-21 august 2020, Utö

Välkommen till en vecka på Utö – ett minne för livet!
Summer School är en inspirerande och utmanande kursvecka inom Systems Engineering, Logistics Engineering och Systems Architecting som leds av internationella lärare i världsklass!

Summer School ger dig en unik möjlighet att lära av varandra. Under en vecka får du tillfälle att utbyta kunskap och idéer med personer som brottas med liknande utmaningar i andra miljöer. Med över 1000 personer som gått Summer School sedan 1999 så får du ett stort alumninätverk att rådfråga vid behov.
Tidigare deltagare kommer från organisationer såsom Försvarets Materielverk (FMV), Forsvarsmateriell, Finnish Defence Forces, Saab Group, BAE Systems Bofors, BAE Systems Hägglunds, Kockums and Bombardier.

I år genomförs sommarskolan 16–21 augusti 2020 på Utö och veckan har tre parallella kurser:

Design Thinking and Systems Engineering, med Dr. Dinesh Verma, Stevens Institute of Technology, USA och Tom Strandberg, CSEP, Syntell. I denna kurs går vi igenom grundläggande koncept och begrepp i Systems Engineering. Systems Engineering är en metod som hjälper dig att bemästra komplexiteten i dagens och morgondagens system. Kursen går pragmatiskt igenom systemutvecklingsprocessen, steg för steg, från behov till krav till funktionell arkitektur.

Systems Architecting Fundamentals, med Prof. Hillary Sillitto, ESEP, Sillitto Enterprises, UK och Jonas Larsson, CSEP, Syntell. I kursen tar vi en produkt från systemkrav till färdig design. Kursen vänder sig till dig som arbetar med exempelvis produktutveckling och systemutveckling, där olika funktioner och egenskaper skall föras samman till en framgångsrik produkt. Du kommer att introduceras för de begrepp, principer och praxis för systemarkitektur och systemdesign samt den kompetens som krävs för att bli en systemarkitekt.

Logistics Engineering and Management, med Mike Cost, Syntell (UK) Ltd och Stuart Allison, MCIPS, Syntell. Kursen ger dig kunskap att kunna livscykelhantera system – från idé till avveckling. Genom en effektiv hantering av underhållaspekterna i upphandling och utvecklingsarbetet kan man både minimera livscykelkostnader som erbjuda nya eftermarknadstjänster. Kursen täcker in såväl analysmetoder och verktyg som management-metodiken för att leda underhållsplanering, kontraktering och uppföljning, sk integrerat logistikstöd (Integrated Logistic Support, ILS).

Läs mer och anmäl dig på respektive kurssida!

Ta chansen att uppleva en unik kursupplevelse! Har du tidigare deltagit på Summer School, ta del av någon av de andra kompletterande kurserna eller tipsa någon annan som får ta del av dina upplevelser. Som chef eller ledare av en grupp är detta ett utmärkt tillfälle att skapa ett effektivt team!
Kan du inte bestämma dig nu eller vill veta mer? Ring oss och prata gärna med någon som varit med på Scandinavian Summer School Week! De kan berätta vilken nytta sommarskolan har haft i deras arbete.

Veckan är populär och vi uppmanar därför de som vill delta att skicka in intresseanmälan så snart som möjligt för att vi skall kunna garantera plats på vald kurs.

Läs mer om Summer School på Syntells hemsida!

Vi ses på Utö i augusti!

Syntell grundades 1994 och är en av Skandinaviens ledande konsult- och utbildningspartner. Syntell Academy är vårt varumärke och kunskapshus för livslångt lärande inom Systems Lifecycle Management. På Syntell Academy har vi samlat all den kunskap och erfarenhet vi byggt upp sedan starten av Syntell. Vi sätter stor ära i våra utbildningar då detta är ett viktigt redskap för att lyfta en verksamhets förmåga. Vi mixar teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet och har givetvis inte tummat på den pedagogiska kvaliteten. Vår pedagogik ger dig en djup kunskap och förståelse som du sedan direkt kan använda i ditt arbete.

Har du frågor om våra utbildningar? Är du kanske chef och vill utbilda ett större antal deltagare? Kontakta oss på training@syntell.se.

Välkommen på kurs med oss på Syntell!

Företagsnamn:
CAG Syntell AB
Adress:
Box 10022
Postnummer & Ort:
100 55 Stockholm
Webbplats:
www.syntell.se
Telefon:
+46 8 660 028
E-post:
mikael.tjernlund@cag.se
Syntell medverkar i SOFF:s tidning "Svensk förmåga i en osäker omvärld", April 2018:
Trends in Public Procurements in the Nordic region

Relaterade nyheter