Hoppa till innehåll

Syntell – 20 årsjubileum för Scandinavian Summer School Week

I augusti arrangerar Syntell AB den tjugonde upplagan av Scandinavian Summer School Week – en inspirerande och utmanande kursvecka inom Systems Engineering, Logistics Engineering och Systems Architecting som leds av internationella lärare i världsklass. Det är en unik vecka med intensivt lärande, sociala aktiviteter och nätverkande i en inspirerande miljö. Kursveckan är riktad till försvarssektorn och andra sektorer som behöver livscykelhantera och utveckla komplexa tekniska system.

Scandinavian Summer School Week 2018 genomförs 19-24 augusti på Utö och har kontinuerligt visat sig vara en succé. Vi kommer att göra allt för att ordna plats till alla anmälda, men det är först till kvarn som gäller.

– Konceptet har visat sig mycket uppskattat. Kombinationen av intensivt lärande, med varvad teori och praktik, och en stimulerande miljö har visat sig ge väldigt bra resultat. Många har gått tillbaka inspirerade till jobbet och kunnat applicera det de lärt sig direkt. Hitintills har ett drygt tusental elever gått kurserna och därmed lagt en grund för Systems Life Cycle Management (SLCM) i Sverige och med kraftigt ökande intresse från våra grannländer, säger Tom Strandberg, initiativtagare till Summer

School Week och en av lärarna på kursen Design Thinking and Systems Engineering.

Alla våra lärare kombinerar teoretiska kunskaper med lång praktisk industriell erfarenhet och därmed förståelse för dina jobbspecifika utmaningar och utbildningsbehov.

Då Scandinavian Summer School Week blir alltmer erkänd lyckas vi locka allt mer celebra gästföreläsare. Förra året hade vi dels Christer Fuglesang (professor KTH, astronaut) och dels Michael Griffin (Ansvarig för försvarsforskning i USA, f d högste chef NASA) som gäster. Vi kommer att hålla samma höga nivå 2018, säger Mikael Tjernlund, VD Syntell, men vilka det är hålls i vanlig ordning hemligt till det är dags.

För mer information
Vänligen besök: www.syntell.se eller kontakta:
Tom Strandberg, Ansvarig Syntell Academy, tom.strandberg@syntell.se
Anders Ollevik, Marknad och sälj, anders.ollevik@syntell.se

Om Syntell
Oavsett om du arbetar inom försvar, transport, energi eller annan tung industri möter du sannolikt utmaningar med komplexa system i komplexa miljöer. Syntell erbjuder beprövade koncept för optimering av din förmåga att hantera just dessa system över deras livstid. Vi garanterar långsiktig effekt genom organisationsutveckling, utbildning, lösningar och expertkonsulting. Vi har expertkunskaper inom Upphandling, Affärsutveckling, Systems Engineering, Kravhantering och Integrerat logistikstöd. Vår erfarenhet från olika organisationer och branscher i olika länder ger oss möjlighet att dela ”best practice” och främja Nordiskt samarbete, speciellt inom försvarsområdet.

 

Företagsnamn:
CAG Syntell AB
Adress:
Box 10022
Postnummer & Ort:
100 55 Stockholm
Webbplats:
www.syntell.se
Telefon:
+46 8 660 028
E-post:
mikael.tjernlund@cag.se
Syntell medverkar i SOFF:s tidning "Svensk förmåga i en osäker omvärld", April 2018:
Trends in Public Procurements in the Nordic region

Relaterade nyheter