Hoppa till innehåll

Cyberförsvarsdagen 2019

Cyberförsvarsdagen 2019 – Hur skyddar vi det skyddsvärda? är vårens stora konferens kring Sveriges cyberförsvar.

Den 13 februari möts aktörer centrala för Sveriges cyberförsvar på Grand Hôtel i Stockholm för en inspirerande och stimulerande dialog kring hur vi kan skydda vårt digitala samhälle.

I programmet syns talare från Försvarsmakten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Försvarets Radioanstalt (FRA), Försvarshögskolan och SOFF:s medlemsföretag.

PROGRAM och ANMÄLNINGSLÄNK 
(OBS! Notera regler för anmälan nedan).

Hur skyddar vi oss mot nya sårbarheter samtidigt som de gamla består, vem bestämmer och vem prioriterar och hur kan myndigheter och företag stödja varandra i arbetet kring en effektiv samverkan mot ökad cyberförsvarsförmåga är bara några av de frågeställningar vi förenas i under dagen.

Cyberförsvarsdagen arrangeras för fjärde året i rad av Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF) i samarbete med Försvarets Radioanstalt (FRA), Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

SOFF:s medlemsföretag erbjuds möjligheten att representeras under dagen via en dialogplats för maximal möjlighet till dialog med konferensens alla deltagare. Kontakta Catharina Stenius för mer information.

Anmälningsregler!
På Cyberförsvarsdagen 2019 tillämpas inledningsvis ett tak för hur många representanter olika aktörer får registrera. Detta gäller såväl myndigheter som företag. Bakgrunden är att vi vill bereda fler intressenter möjlighet att delta. Arrangörerna har i år enats om att grundregistrering kommer att vara tre representanter för företag med färre än 250 anställda på försvars- och säkerhetsområdet. Därefter kommer en diversifierad tilldelning av extra platser vara tillgänglig. Ett kösystem kommer att upprättas för de som önskar fler platser från vilket vi fyller på när några veckor återstår innan konferensen. Notera att ett anmälningstak inte innebär att någon organisation har garanterade platser, det är fortsatt först till kvarn som gäller.

 

 

Stockholm
13 februari 2019

Plats

Grand Hôtel, Stockholm

Tid

09:00-17:00 med efterföljande mingel

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen i samarbete med Försvarets Radioanstalt, Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Avgift

Se anmälningslänk

Till anmälan

Relaterade evenemang