Hoppa till innehåll

Webinarium och rundabordssamtal om Cybersäkerhetsramverk CMMC

Vi samlar SOFF medlemsföretag samt inbjudna myndigheter vid ett webinarium, följt av ett rundabordssamtal om Pentagons nya regelverk för cybersäkerhet (CMMC).

Webinariet gästas av experter från rådgivningsbyrån Ankura och den internationella advokatbyrån Reed Smith som delar med sig av sina kunskaper kring hur CMMC ska implementeras, vilka utmaningar ramverket för med sig och hur företag – och i synnerhet icke amerikanska företag – bäst bör jobba med implementeringen av CMMC. Webinariet genomförs på engelska.

Under rundabordssamtalet är syftet är att alla deltagare ska kunna lyfta funderingar och lärdomar så att vi kan lära av varandra. Företag som kommit längre i implementeringen av CMMC kommer att dela med sig av sina erfarenheter och möjlighet finns att ställa frågor. Representanter från FMV deltar och delar med sig av hur FMV jobbar med CMMC, vad de ser är ambitionen framåt och vad som behövs för att implementeringen av regelverket ska lyckas. Rundabordssamtalet genomförs på svenska.

Webinariet och rundabordssamtalet är öppet för SOFF:s medlemsföretag samt särskilt inbjudna myndigheter.

Antalet fysiska platser är strikt begränsat. Platserna kommer att fördelas så att så många företag som möjligt kan deltaga fysiskt. Möjlighet finns även att deltaga digitalt.

Anmälningslänken är nu stängd pga stort intresse, men kontakta Matilda vid frågor.

Inför att det nya regelverket skulle publiceras arrangerade SOFF ett seminarium i december 2019.

Se gärna informationen om CMMC från vårt seminarium.

Länk (digitalt), Stockholm
21 september 2020

Plats

Storgatan 5, Stockholm (Teknikföretagen) samt via länk

Tid

kl. 14.00 - 16.30

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen

Avgift

Kostnadsfritt

Relaterade evenemang