Hoppa till innehåll

Akademisk praktik VT2020

Business meeting with work on contract

UPPDATERING DEN 14 OKTOBER:

Tack för ansökningar, roligt med ett stort och brett intresse för föreningens verksamhet. Inför VT20 har vi 38 ansökningar. Vi kommer nu att utvärdera ansökningarna och träffa några av kandidaterna. Ambitionen är att ge besked inom 7-10 dagar.

SOFF är en branschorganisation för företag inom säkerhets- och försvarsområdet med verksamhet i Sverige. Organisationens syfte är att ur ett branschperspektiv arbeta för att verksamma företag i Sverige ska få så bra förutsättningar som möjligt att verka framgångsrikt.

Till våren 2020 vill vi gärna ta emot en akademisk praktikant till vårt kontor på Östermalm i Stockholm. Om du är en social person som gillar att komma med idéer, nätverka, tänka kreativt, och skriva rapporter så kan det vara dig vi letar efter!

Det du kan förvänta dig av oss är att vi är vana vid att ha praktikanter, så vi har förståelse för skolans processer och har en uppfattning om vilken nivå du befinner dig på. Vi är medvetna om att det är en win-win situation och vi är måna om att du ska känna att du är nöjd under terminen hos oss, därför har du möjlighet att forma dina arbetsuppgifter efter intresse. Din arbetsdag består av varierande uppgifter där du kommer att få delta vid möten, bistå vid arrangerande av events och självständigt leda små- och stora projekt.

Det vi förväntar oss av dig är att du är intresserad, nyfiken och gärna bidrar med tankar och åsikter. Du är van vid att agera självständigt och stimuleras av olika uppgifter. Dina studier kan vara inom ekonomi, statskunskap, förvaltning eller media – det viktiga är du har ett intresse kring våra arbetsområden som tas upp i vår verksamhetsplan. Våren 2020 är vår bedömning att mycket kommer att handla om företagens roll i totalförsvaret, civilt försvar, cyberförsvar, samarbete transatlantiskt samt den europeiska försvarsfonden. Vårt team är litet, men vi jobbar i nätverksgrupper med flera medlemsföretag, myndigheter och expertgrupper – så det är viktigt att du gillar att nätverka!

Var vänlig och sänd in din ansökan till robert@soff.se. Självklart med ett cv och ett personligt brev. Inför urval även ett intyg från skolan att du ska genomföra en praktiktermin. Vi tar tacksamt emot din ansökan senast den 13 oktober 2019.

Nyfiken på vilka erfarenheter tidigare praktikanter haft? Börja här!

Vi söker akademisk praktikant för vårterminen 2020

Relaterade nyheter