Hoppa till innehåll

Workshop om försvarsmateriel med 3d-skrivare/additiv tillverkning

SOFF arrangerar den 29 maj ett seminarium och workshop om hur 3d-skrivare/additiv tillverkning kan användas för produktion av försvars. Denna typ av tillverkningsmetod används idag men har en stor potential att bli en än större faktor i framtidens .

På plats kommer FMV att medverka och berätta om deras tankar om additiv tillverkning och vad som sker idag och i framtiden. Även RISE kommer att delta och beskriva deras forskning och utveckling och hur nya produkter går från idé till verklighet. FOI deltar och kommer att fokusera på militär logistik och hur additiv tillverkning kan bidra till förmågehöjning.

Detta tillfälle riktar sig till företag som producerar genom eller möjliggör additiv tillverkning idag, och företag som vill arbeta mer med denna tillverkningsmetod. Det finns goda möjligheter till nätverkande och utbyte med myndigheter och forskarvärlden kring ämnet.

Vi kommer att även att gå igenom ett antal case som är ett utmärkt tillfälle att utbyta tankar om framtidens möjligheter på området.

Komplett program kommer att skickas ut till anmälda deltagare. OBS! Endast för SOFFs medlemsföretag. En representant per företag.
För anmälan kontakta Mattias Levin.

Stockholm
29 maj 2024

Plats

Storgatan 5, Stockholm

Tid

Kl. 10.00-15.00, registrering och kaffeservering från 09:30.

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen

Avgift

Kostnadsfritt. OBS! Endast för medlemsföretag. Icke-medlemsföretag kan anmäla intresse att delta via mail.

Kontaktperson
Mattias Levin Akademisk praktikant 08-782 09 74 072-217 27 13 mattias.levin@soff.se

Relaterade evenemang