Hoppa till innehåll

Möjligheterna med Europeiska försvarsfonden (EDF)

Vi är glada att välkomna er till detta informerande och diskussionsbaserade event med fokus på information från FMV:s ”EDF-kontor”.

Under eventet kommer vi fördjupa oss i processen och potentialen hos den Europeiska försvarsfonden (EDF), samt hur företag kan engagera sig i forsknings- och utvecklingsprojekt som finansieras av fonden.

Vi kommer att inleda med en presentation av EDF (European Defence Fund) och dess syfte, följt av övergripande information av fondens olika komponenter samt hur svenska företag kan ta del av dessa. Efter detta kommer vi att gå igenom hur företagen kan gå till väga och nyttja EDFs möjligheter med hjälp av instrument som finns framtagna som stöd för de företag som vill ansöka till fonden.

Vi kommer även att höra från ett företag som redan deltar i två EDF-projekt och deras erfarenheter av att samarbeta med fonden. Efter presentationerna kommer det att finnas en öppen diskussion där deltagarna kan ställa frågor, dela tankar och erfarenheter inom ramen för EDF.

Detta evenemang erbjuder en utmärkt möjlighet att lära sig mer om EDF och hur ens företag kan engagera sig för att maximera utbytet från fonden. Vi ser fram emot en givande och interaktiv session där vi tillsammans utforskar möjligheterna med EDF.

Vi ser fram emot en givande och interaktiv session där vi tillsammans utforskar EDF.

Program

Läs mer om Europeiska försvarsfonden på EU-kommissionens webbplats.

Stockholm
18 mars 2024

Plats

SOFF, Storgatan 5, Stockholm

Tid

Kl. 12.00-16.00 med efterföljande mingel. Vi börjar med mingellunch 12.00-13.00

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen

Till anmälan
Kontaktperson
Vendela Risendal Projektkoordinator 08-782 08 71 072-217 66 98 vendela.risendal@soff.se

Relaterade evenemang