Hoppa till innehåll

Försvarsmarknadsdag Tyskland

Tillsammans med vår systerförening BDSV arrangerar SOFF en försvarsmarknadsdag i Stockholm den 22-24 januari.

Syftet är att skapa förutsättningar till nätverksskapande med tyska försvarsföretag; systemintegratörer och underleverantörer.

Programmet inkluderar tre delmoment;
– Försvaret idag; svensk-tyska presentationer från försvarsmyndigheter om utmaningar och framtida behov samt vad innebär det svensk-tyska försvarssamarbetet.
– Erfarenheter från samarbete; exempel från tyska och svenska företag. Vilka lärdomar finns och vilka trösklar kan behöva överkommas?
– Nätverksskapande; Samtliga deltagande företag erbjuds möjlighet att kort presentera sin verksamhet följt av nätverksaktiviteter.

Eventet börjar med en ”ice-breaker” på kvällen den 22 januari samt avslutas i samband med lunch den 24 januari. Program med bekräftade talare kommer inom kort.

2017 skrev Sveriges och Tyskland på en gemensam avsiktsförklaring (Letter of Intent) som innebär att Sverige och Tyskland fördjupar samarbetet på försvarsområdet, som bl.a. rör frågor. Tyskland blir allt viktigare för utvecklingen av Europas och är central i flertalet av de viktiga, strategiska kommande försvarsprogrammen. Den tyska försvarsmarknaden öppnar samtidigt för att flera företag i Sverige kan finna affärsmöjligheter och samarbetsroller.

22 - 24 januari 2024

Plats

SOFF, Storgatan 5, Stockholm

Tid

Eventet börjar med en "ice-breaker" på kvällen den 22 januari samt avslutas i samband med lunch den 24 januari.

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen tillsammans med BDSV

Kontaktperson
Catharina Stenius Eventansvarig 08-782 08 73 070-269 45 22 catharina.stenius@soff.se

Relaterade evenemang