Hoppa till innehåll

Sökes: projektledare (visstid)

Vi söker akademisk praktikant för vårterminen 2020

De senaste åren har vi haft fyra visstidsanställda projektledare, men tre av dessa har lämnat för annan verksamhet. Nu söker vi två nya projektledare med kvalificerade arbetsuppgifter som bidrar till bättre kvalitet i vår verksamhet.

Uppgifterna är av olika karaktär och innefattar exempelvis att:
• Ta fram studier, rapporter och analyser
• Planerna, förbereda och genomföra aktiviteter
• Driva projekt eller processer
• Samordna verksamhet; exempelvis externa projekt, arbetsgrupper eller webbplatser

Vem är du?
• Ansvarstagande personlighet
• Duktig med rutiner och förmåga att dokumentera
• God social och kommunikativ förmåga
• God förmåga att jobba i team
• Har lätt att lära sig

Din bakgrund kan vara inom juridik, kommunikation eller statskunskap. Du behöver däremot inte erfarenhet från företag eller näringslivsfrågor. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra föreningens verksamhet, så vi söker dig som vill vara med oss på denna resa.

Anställningen innefattar 20-60 timmar i månaden (visstid/deltid med timanställning). Förslagsvis har du idag en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, troligen är du student eller har annat deltidsarbete. Arbetsbelastningen varierar under perioder och går därmed utmärkt att kombinera med exempelvis studier och tentaperioder. Vår önskan är att du har möjlighet att vara med oss en längre tid.

Skriv gärna i din ansökan vilka uppgifter eller ämnen som är av intresse för dig. Vi ser naturligtvis gärna detta som en möjlighet att parallellt med heltidsstudierna arbeta och gärna en koppling till studierna.

Vi sitter på Storgatan 5 i Stockholm, men de flesta av arbetsuppgifterna går att genomföra på distans.

Inkom med din ansökan (CV samt personligt brev) senast 1 december 2020.

Relaterade nyheter