Hoppa till innehåll

Nya företag stärker föreningen

Flera av företagen har fokus på det digitala skyddet av samhället och arbetet att med en robust skyddsnivå för samhällets viktigare funktioner.

– Att skydda informationen blir allt viktigare. Det finns duktiga företag – inte minst i vår förening – som är villiga att hjälpa till med att analysera risker, utveckla incidenthantering och hjälpa aktörer att ta fram säkerhetsstrategier. De bygger en växande kompetens eftersom de inte enbart arbetar med cyberförsvaret, utan även mot andra företag med cybersäkerhet, konstaterar Limmergård.

 

De nya företagen är:

Cesium AB
Cesium utvecklar, producerar och levererar fysiskt skydd i form förråd, kassuner, containers och övriga byggnader. Kunderna återfinns främst inom försvarsmyndigheter, polisen och försvarsindustrin.

Clavister AB
Leverantör av säkerhetslösningar för att skydda digitala tillgångar och säkra driftsäkerhet för nätverk och kommunikation.

Deville AB
Konsultföretag inom IT-infrastruktur och system engineering med tjänster inom bl.a. testledning, systemförvaltning, configuration management, riskhantering och kravhantering.

IT-Total Sweden AB IT-Total leverera säker och hållbar IT-infrastruktur (lokal lösning, hybridlösning, molntjänst eller komplett IT-drift) samt lösningar och tjänster inom cybersäkerhet.

Simovits Consulting AB
Verksamma inom informations- och cybersäkerhet med kunder inom myndigheter och näringsliv.

Stockholm Technology AB
Leverantör av IT-säkerhetsprodukter bl.a. aktiva penetrationstester samt nätverkslogistik för att optimera verksamheters interna skyddslager.

West Code Solutions AB. West Code verkar primärt inom den tekniska delen av it-säkerhetsområdet med kunder som hanterar säkerhetsskyddklassificerad information.

Läs mer om hur företag kan engagera sig i föreningen för att stärka branschen och främja samarbete.
Här finner du samtliga föreningens medlemmar.

Relaterade nyheter