Hoppa till innehåll

Möt Team Sweden på DSEi – Europas största försvars- och säkerhetsmässa

Gemensamhetsmonter DSEi 2015

Under årets upplaga av DSEi (Defence and Security Equipment International) utgörs Team Sweden av SOFF, FMV T&E, BAE Systems Bofors, BAE Systems Hägglunds, Carmenta, Habia Cable, Knowit, Combitech, Recotech, Scania, Systecon och W-5 Systems.

DSEi äger rum på ExCel i London den 12­–15 september – och över 40 nationspaviljonger finns att besöka bland drygt 1 600 utställare. De som ställer ut är främst företag vars kunder är militär, polis, säkerhetspolis, specialstyrkor, och större företag med säkerhetsprodukter eller -tjänster. Utställningen besöks av myndighetsföreträdare från framförallt Europa men även övriga världen.

I monter N2-220 samlas Team Sweden, tillsammans med svenska försvarsföretag, och tar emot delegationer på plats och möter nya och välbekanta kontakter. SOFF finns på plats i montern hela veckan.

På öppningsdagen, tisdagen den 12 september, hålls en mottagning i den svenska montern klockan 15.30. Här möts svenska och internationella företag, organisationer och försvarsmyndigheter för att nätverka.

 

Vad: TEAM SWEDEN på DSEi.
Var: På ExCel i London, i monter N2-220.
När: Den 12­–15 september 2017.

Läs gärna mer om företagen i den svenska montern här.

Relaterade nyheter