Hoppa till innehåll

SOFF söker en ny medarbetare

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du är delaktig i våra kort- och långsiktiga frågeställningar. I rollen kommer du därmed även ansvara för att driva ett antal medlemsgrupper som samlar företagen kring olika sakfrågor samt företräda organisationen externt i dessa sakfrågor. Arbetet innefattar även att ansvara för framtagande av exempelvis rapporter och kommunikationsmaterial.

Rollen ställer stora krav på affärsmässighet, sekretess, samt etik och moral då du arbetar med medlemsföretagens verksamhetsmål. Du får möjligheten att arbeta tillsammans med våra engagerade och drivna medarbetare med hög expertis. Vi är fyra personer som fungerar som ett lag, där vi vanligen kliver in och samspelar med varandra för att lösa olika uppgifter.

Din profil
•Erfarenhet och/eller intresse för försvars- och säkerhetsfrågor
•Bra på att bygga och utveckla nätverk

Du är en analytisk, strategisk och förtroendeingivande person med stor kommunikativ förmåga. God stilistisk förmåga är viktig. Du är kreativ och lösningsorienterad.

Meriterande om du har
•Dokumenterad branschkunskap, gärna från Regeringskansliet eller försvarsmyndigheter
•Erfarenhet av samhällskontakter eller politisk verksamhet, eller
•Erfarenhet från operativt kommunikationsarbete, gärna från media eller företag

Tjänsten innebär resor både i Sverige och internationellt. Goda språkkunskaper i engelska ett krav.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid vid vårt kontor vid Östermalmstorg på Teknikföretagens Branschgrupper AB (TEBAB), som är SOFF:s servicebolag. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med konkurrenskraftiga förmåner.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna vår generalsekreterare Robert Limmergård på telefon +46 70 283 56 90 eller robert.limmergard@soff.se eller HR-chef Susanne Ömossa, +46 8 782 09 75.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 4 december 2016.

Ansök tjänsten här.

Relaterade nyheter