Tre nya medlemsföretag till SOFF

Igår välkomnade SOFF:s styrelse tre nya medlemsföretag till föreningen.

”Föreningen har senaste åren växt i takt med att upphandlande myndigheter – i Sverige och utomlands - lägger större åtaganden på leverantörer av systemlösningar. Fler underleverantörer av delsystem och produkter ser försvarsmarknaden som en viktig marknad och vill aktivt utveckla branschen”, konstaterar SOFF:s generalsekreterare Robert Limmergård.

De nya medlemsföretagen är: AirTarget Sweden AB, Elite Security of Sweden AB och Recotech AB.

Air Target Sweden utvecklar, tillverkar, säljer och distribuerar utrustning för militär övningsskjutning i form av olika typer av unika indikeringssystem för presentation av skjutdata. Företaget grundades 1956 och är en global leverantör till militära organisationer och försvarsföretag i mer än 30 länder.

Elite Security utvärdera risker hos myndigheter, näringsliv och privatpersoner. Erbjuder kontroll- och bevakningstjänster samt kvalificerade konsulttjänster.

Recotech tillverkar, förädlar och reparerar komponenter, i första hand för gas- och ångturbiner, men har även verksamhet inom underhåll, reparations och översynsarbeten på flygande komponenter och on-wing repair.