Hoppa till innehåll

Försvarsmarknadsdag USA

Den 4 maj 2022 anordnar SOFF tillsammans med vår systerorganisation NDIA en försvarsmarknadsdag med USA. Seminariet kommer att genomföras i Washington DC.

Omvärlden förändras, hotbilden är mer komplex än någonsin och i kombination med det här har teknikutvecklingen avancerat. Regionala konflikter trappas upp och krig i Europa är nu ett faktum. I och med Rysslands invasion av Ukraina blir det direkt påtagligt att en stark transatlantisk länk blir extra viktig att värna för amerikansk och europeisk säkerhet nu och på sikt. Det som ofta brukar kallas för ”great power competition” har återvänt och detta återspeglas i den verklighet vi lever i.

Efter ett uppehåll på grund av pandemin är det nu dags för SOFF och vår systerorganisation NDIA att anordna en försvarsmarknadsdag där fokus kommer ligga på hur den transatlantiska länken ska stärkas, vilken roll företagen spelar i det här och hur Sverige och USA kan bygga säkerhet tillsammans. Givet ovan beskrivna omvärldsläge känns det mer relevant än någonsin att genomföra detta event, något som också återspeglas i den höga nivå på deltagande talare.

Försvarsmarknadsdagen kommer diskuteras och planeras inom ramen för medlemsgruppen för USA-relationer. Vill man delta under medlemsmötena för att få en inblick i planeringen av programmet, hör av er till Matilda.

Mer information om programmet kommer snart.

Washington
4 maj 2022

Plats

Washington

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen tillsammans med NDIA

Avgift

Medlem SOFF - 4 500:-/person exkl. moms
Annat företag - 9 000:-/person exkl. moms
Myndighet - kostnadsfritt

Till anmälan
| Uppdaterad:

Relaterade evenemang