Hoppa till innehåll

Försvarsföretagsdagarna 2021

Försvarsföretagsdagarna – om hur företag och myndigheter tillsammans försörjer vår förmåga – kommer att hållas den 30 november – 1 december 2021.

Årets tema är Hållbart Framåtriktat Tillväxt

Två fullspäckade dagar som erbjuder mycket tid för nätverkande och en god inblick i framtida behov och förutsättningar!

Bland talare i år återfinns bland annat

  • Peter Hultqvist, Försvarsminister
  • Överbefälhavare Micael Bydén, Försvarsmakten
  • Göran Mårtensson, generaldirektör FMV
  • Johan Pekkari, stf. inriktningschef Försvarsmakten
  • Rickard Stridh, forskningschef Försvarsmakten
  • Gunnar Holmgren, utredare Materielförsörjningsstrategin

PROGRAM

Nytt för i år är även tre breakout sessions inom områdena Jämställd materielförsörjning, Försörjning av framtida teknologier och Hållbarhet, utmaningar och möjligheter. Missa inte att ta dela av dessa tre spännande områden med möjlighet till fördjupade diskussioner med kunniga personer på området både från myndigheter och företag. Varje breakout session leds av en moderator.

På Försvarsföretagsdagarna 2021 tillämpas inledningsvis ett tak för hur många representanter olika aktörer får registrera. Detta gäller såväl myndigheter som företag. I år kommer vi ha färre platser än normalt med hänsyn till pandemin. Arrangörerna har i år enats om att grundregistrering kommer att vara en (1) representanter för företag med en omsätt på upp till 500 mkr inom försvars- och säkerhetsområdet. Därefter kommer en diversifierad tilldelning av extra platser vara tillgänglig. Ett kösystem kommer att upprättas för de som önskar fler platser från vilket vi fyller på när några veckor (ca 10-14 dagar) återstår innan seminariet. Notera att ett anmälningstak inte innebär att någon organisation har garanterade platser, det är fortsatt först till kvarn som gäller och precis som de senaste sju åren kommer en kölista att upprättas när samtliga platser är fullbokade.

Saltsjöbaden
30 november - 1 december 2021

Plats

Vår Gård, Saltsjöbaden

Tid

Lunch-lunch

Organisatör

Försvarsmakten, FMV, SME-D och Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF)

Avgift

Medlem SOFF/SME-D - 4 700 SEK
Annat företag - 7 700 SEK
Myndighet - 4 700 SEK

Till anmälan
| Uppdaterad:

Relaterade evenemang