Hoppa till innehåll

Rejlers förvärvar C3 Konsult AB och stärker erbjudandet inom försvar och säkerhet

signature of the document

Rejlers har förvärvat konsultföretaget C3 Konsult AB (C3K) som är specialiserade på försvars- och säkerhetsbranschen. C3K har 25 medarbetare med gedigen kompetens inom verksamhetsområdet ledningssystem och företaget är en väletablerad aktör med högt förtroende inom branschen. Förvärvet är ett led i Rejlers tillväxtstrategi och stärker bolagets erbjudande ytterligare inom området försvar.

Den svenska försvars- och säkerhetssektorn står inför betydande investeringar de närmaste åren och Rejlers har som mål att växa ytterligare inom området. Förvärvet av C3K är ett starkt komplement och innebär att Rejlers erbjudande breddas med spetskompetens inom ledningssystem, logistiklösningar och informationssäkerhet. C3K beräknas för 2020 omsätta 35 miljoner SEK med en god lönsamhet och konsolidering äger rum per den 1 januari 2021.

– Förvärvet av C3K stärker vår position och förmåga att stötta utvecklingen inom Försvarsmakten och FMV. Det ligger också helt i linje med vår satsning på försvar och säkerhet, där vi har som mål att fortsätta växa kraftfullt samt tillhöra de främsta tjänste-leverantörerna inom försvarsbranschen, säger Jaime Rico, affärsområdesansvarig för Försvar och Säkerhet på Rejlers.

– Vi uppskattar att få just Rejlers som ägare, ett spännande bolag med en attraktiv och lärande företagskultur. Som en del av Rejlers får våra seniora konsulter goda möjligheter att fortsätta utvecklas och leverera tjänster och lösningar av högsta kvalitet, säger Thomas Lorentzon, vd för C3K.

För ytterligare information kontakta:
Niklas Siljeblad, Divisionschef Communication & Security, 070-310 83 85, niklas.siljeblad@rejlers.se Malin Sparf Rydberg, kommunikationschef, 070-477 17 00, malin.rydberg@rejlers.se

Läs mer på Rejlers hemsida.

Företagsnamn:
Rejlers Sverige AB
Adress:
Box 30233
Postnummer och Ort:
104 25 Stockholm
Webbsida:
www.rejlers.se