Hoppa till innehåll

Combitech inviger nytt innovativt kontor i Trollhättan

Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Trollhättan och räknar med att vara 200 medarbetare inom två år. Idag invigs Combitechs nya, miljöklassade kontorsbyggnad på Innovatumområdet som ska möjliggöra tillväxten. 

Combitech, med kunder inom bland annat flyg, fordon och övrig industri, planerar att gå från nuvarande 150 anställda till 200 i Trollhättan inom två år. För att möjliggöra tillväxten flyttar Combitech sin verksamhet i Trollhättan till nybyggda lokaler på Innovatumområdet. Målet med de nya lokalerna är att erbjuda en attraktiv och flexibel arbetsmiljö som inspirerar till innovation.

– Att erbjuda både nuvarande och nya medarbetare en inspirerande arbetsplats är otroligt viktigt för oss. Vi har arbetat nära arkitekten och lagt stor vikt vid planeringen av lokalerna för att säkerställa att de uppfyller alla våra önskemål, säger Ronnie Madsen, kontorschef på Combitech i Trollhättan.

Redan från start har miljötänket varit närvarande i arbetet. Byggnaden är klassad som Miljöbyggnad Silver och är den första av sitt slag i området. Certifieringen innebär att byggnaden uppfyller en mängd krav på miljöaspekter så som energiförbrukning och arbetsmiljö.

– I arbetet har naturligtvis även våra kunders önskemål varit i fokus och lokalerna är i hög grad anpassade efter deras behov. Den innovativa designen ger en hög flexibilitet, vilket underlättar vid samarbeten, och de nya lokalerna möjliggör dessutom arbete under hög sekretess. Vi kommer också vara på plats nära våra viktiga kunder i Trollhättan, säger Mats Hultman, försäljningschef Västsverige på Combitech, som har ansvarat för projektet.

Till invigningen bjuds Combitechs partners, samt medarbetare och deras familjer, in. Pågående projekt och forskning kommer att visas upp, liksom den Combitech-utvecklade STCC-bilen.

– Det ska bli otroligt roligt att visa upp de nya lokalerna och flera av de spännande projekt som Combitech arbetar med just nu. Jag tror att det kommer att bli en härlig kväll för alla närvarande, säger Mats Hultman.

För ytterligare information

Charlotte Magnusson, Informationschef, Combitech
Tel: 0734-184 143, E-post: charlotte.magnusson@combitech.se

Mats Hultman, Head of Sales, Region West, Combitech
Tel: 0734-188 841, E-post: mats.hultman@combitech.se

Om Combitech 
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med närmare 1 900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland, med speciellt fokus på digitalisering och Cyber Security. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab.

Företagsnamn:
Combitech AB
Postnummer & Ort:
351 80 Växjö
Webbplats:
www.combitech.se
Telefon:
+46 470 420 10
E-post:
info@combitech.se

Relaterade nyheter