Hoppa till innehåll

Anders Lennerman ny ordförande i 2Secure

Swedavias tidigare säkerhetsdirektör blir styrelseordförande i säkerhetsföretaget 2Secure.

2Secure har under de tio senaste åren etablerats som det ledande säkerhetsföretaget i Sverige inom riskhantering och säkerhet åt företag, organisationer och privatpersoner. Genom att utse Anders Lennerman som styrelseordförande stärker 2Secure ytterligare sin kompetens inom säkerhetsområdet.

Anders Lennerman tillträder som styrelseordförande för 2Secure den 28 november.På drygt ett decennium har 2Secure gått från idé till att bli Sveriges ledande företag inom säkerhetsrådgivning. Det ska bli fantastiskt att få vara med och bidra till att fortsätta utveckla 2Secure och säkra vår plats som det ledande säkerhetsföretaget i Skandinavien, säger Anders Lennerman, styrelseordförande, 2Secure.

Anders kommer närmast från Swedavia AB där han varit säkerhetsdirektör de senaste elva åren. Han har dessförinnan en bakgrund inom Polisen, Säkerhetspolisen och konsultverksamhet inom Mercuri Urval.

Anders ersätter Lars Murman som styrelseordförande. Murman fortsätter att ingå i styrelsen.

För ytterligare information kontakta:
Lars Falke, VD 2Secure, 08-656 60 00 eller på e-post lars.falke@2secure.se

Om 2Secure
2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure sedan starten 2006 vuxit till att idag omsätta ca 100 miljoner och ha 75 anställa vid kontoren i Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Lund. Läs mer på www.2Secure.se

Nyheten kan också läsas här:

 

Företagsnamn:
2Secure AB
Adress:
Box 34037
Postnummer & Ort:
100 26 Stockholm
Webbplats:
www.2secure.se
Telefon:
+46 8 656 50 00