Hoppa till innehåll

2Secure vinner upphandling för Göteborgs Stad

Logotyp: 2SecureATI
Logotyp: 2SecureATI

2Secure vann Göteborgs Stads upphandling om tjänster inom personsäkerhet, så som incidentstöd och riskanalyser. Avtalet löper från den 15 februari 2017 och i två år med möjlighet till förlängning i två år.

–Självklart är vi både glada och stolta att få hjälpa Göteborgs Stad med personsäkerhet. Vi levererar nu kvalificerade säkerhets tjänster till både Stockholm, Göteborg och Malmö vilket visar på vår styrka i alla de tre storstadsregionerna, säger Fredrik Frejme, Regionchef Väst 2Secure.

Avtalet innebär att 2Secure blir leverantör till Stadsledningskontoret inom Göteborgs Stad. I uppdraget ingår att 2Secure vid behov ska leverera resurser för personsäkerhet och tillhörande tjänster för politiker och utvalda tjänstemän. Huvuduppdraget består främst av en beredskap med tillhörande incidentstöd, men vid behov tillkommer även riskanalyser, bevakning, utbildningar mm.

För ytterligare information kontakta:
Fredrik Frejme, Regionchef 2Secure, 08-656 60 00 eller på e-post fredrik.frejme@2secure.se
Elias Wästberg, kommunikationschef 2Secure, 073-501 50 05 eller på e-post elias.wastberg@2secure.se

2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure sedan starten 2006 vuxit till att idag omsätta ca 100 miljoner och ha 75 anställa vid kontoren i Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Lund. Läs mer på www.2Secure.se

Pressmeddelandet kan även läsas här.

Företagsnamn:
2Secure AB
Adress:
Box 34037
Postnummer & Ort:
100 26 Stockholm
Webbplats:
www.2secure.se
Telefon:
+46 8 656 50 00

Relaterade nyheter