Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

2Secure AB

2Secure är din partner gällande säkerhet, risk- och krishantering. Vi är din strategiska partner som ger dig en helhetslösning inom säkerhet.

Hos oss får du hjälp med interimslösningar och tjänster inom samtliga områden såsom; strategisk rådgivning, informationssäkerhet, IT-säkerhet, personalsäkerhet, fysisk säkerhet och säkerhetsskydd. Du kan även ta stöd och få utbildning av våra experter inom kontinuitetsplanering och civilt försvar.

Vi hjälper företag, myndigheter och organisationer att utveckla och förbättra verksamhetens säkerhetsstrategi, ledningssystem, systematiska säkerhetsarbete och krishanteringsförmåga så att de lever upp till verksamhetens totala behov av styrning, riskhantering och regelefterlevnad. Tillsammans med dig som kund bygger vi långsiktiga relationer som ett led i vår ständiga strävan efter att förstå och lösa komplexa säkerhetsutmaningar.

Vi drivs helt enkelt av att vara med och skapa ett tryggare och säkrare samhälle. Våra ledord är handlingskraft, kompetens och pålitlighet.

Vi är ca 120 anställda och finns i Stockholm, Göteborg, Lund, Umeå, Köpenhamn, London.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
2Secure AB
Adress:
Box 34037
Postnummer & Ort:
100 26 Stockholm
Webbplats:
www.2secure.se
Telefon:
+46 8 656 50 00
2Secure medverkar i SOFF:s tidning ”Svensk förmåga i en osäker omvärld”, April 2018:
Minskar risk. Bygger trygghet.