Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: Kitron

Kitron AB

Kitron är ett ledande skandinaviskt EMS-företag (Electronics Manufacturing Services) som tillverkar och levererar elektronik till försvarsindustrin sedan 1976. Dedikerade till våra kunders behov är vi specialiserade på komplexa militära projekt. Applikationer på land, till sjöss eller i luften – Kitron täcker dina elektronikbehov.

Kitron AB är en del av Kitron-koncernen som har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckien, Indien, Malaysia och USA.

Offsetprogram med både amerikanska och europeiska företag har positionerat Kitron som en erfaren partner för offset produktion. Vår expertis ligger i spetsteknologiöverföring och anpassning av nya produktionsmetoder.

Vår dedikerade personal har en djup förståelse för försvarsindustrins krav, vilket gör att vi kan hantera de allt mer utmanande och komplexa informations- och cybersäkerhetsriskerna i dagens geopolitiska miljö.

Under de senaste decennierna har Kitron aktivt deltagit i ett flertal program som involverar produktion, industrialisering och leverans av underenheter och kompletta system för avancerad militär utrustning. Dessa program genomförs i nära samarbete med ledande internationella tillverkare av flygelektronik, missiler, kommando-, kontroll- och informationssystem och simulatorer.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Kitron AB
Adress:
Möbelvägen 5
Postnummer & Ort:
556 52 Jönköping
Webbplats:
www.kitron.com
Telefon:
+46 36 290 21 00

Medlemsnyheter