Hoppa till innehåll

VIKING22 – utställning

I samband med den multinationella övningen VIKING22 kommer SOFF anordna en utställning i Enköping 5 – 6 april 2022. I nära anslutning till övningshallarna har ni möjlighet att presentera era moderna modellering och simuleringslösningar inom ledningsområdet för internationella högnivågäster och övningsdeltagare.

VIKING22 kommer att bli den är den nionde genomförda VIKING – övningen som syftar till att träna, utbilda civila, militära och polisiära deltagare för att möta utmaningarna vid multidimensionell krishantering och fredsoperationer. Övningsscenariot kommer att ta plats i en syntetisk miljö med integrerade simulerings- och ledningssystem.

I ett tält i nära anslutning till övningshallarna kommer det finnas möjlighet att presentera moderna modellering och simuleringslösningar inom ledningsområdet. Tisdagen 5:e april kommer en DV – Day (Distinguished Visitors Day) att anordnas med både civila och militära högnivågäster från hela världen. ÖB Micael Bydén kommer att står som värd. Det totala antalet deltagare i Enköping uppgår till 800 personer där även övningsdeltagare kommer att besöka utställningen.

Låter detta intressant? Gör en intresseanmälan till Lina så snart som möjligt!

Enköping
5 - 6 april 2022

Plats

Enköping

Tid

5 april - 09:00-17:00
6 april - 09:00-13:00

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen

| Uppdaterad:

Relaterade evenemang