Hoppa till innehåll

Kurs i säkerhetsskyddad upphandling (II)

Kursen vänder sig till dig som arbetar med anbud eller leverans i offentlig upphandling där säkerhetsskyddsfrågor är aktuella. Hur hanterar man myndigheternas krav på säkerhetsskydd i den situationen och vilka regler gäller egentligen? Området är just nu under stark utveckling och frågorna är många hos både leverantörer och upphandlare.

På kursen tänker vi besvara i vart fall en del av dessa frågor. Vi går igenom de ramar som gäller för offentlig upphandling, hur krav på säkerhetsskyddsarbete kan ställas och hur du som leverantör kan tänka för att utforma ditt anbud på bästa sätt. Det blir även fördjupning inom vissa delar av de praktiska säkerhetsskyddsfrågorna, trendspaning och hur en säkerhetsskyddad upphandling bör gå till när uppdragsgivare eller leverantör har sitt säte utomlands.

Under kursen kommer du dessutom få chans att ställa frågor till en av de myndigheter som har störst erfarenhet av området – FMV – samt möjlighet att dela dina erfarenheter och funderingar med andra leverantörer.

Kursen går digitalt i två delar. Upplägget förutsätter ett aktivt deltagande där vi nyttjar tekniken för att skapa dialog och interaktion så du får gärna se till att du kan delta med både ljud och bild.

Datum: den 25 maj (del 2, den första genomförs den 5 maj)

Tid: 9.00 – 11.00

Program

Föreläsare: Jenny Kenneberg – advokat och delägare på Brick Advokat, Martin Waern – affärsområdeschef för nationell säkerhet på SRS Security AB (SRS) och ordförande i SOFF:s medlemsgrupp för säkerhetsskyddsfrågor samt Elin Böhlin – biträdande jurist på Brick Advokat.

Kurs i säkerhetsskyddad upphandling (I)

Länk (digitalt)
25 maj 2021

Plats

Endast digitalt (via länk)

Tid

Kl. 09.00-11.00

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen

| Uppdaterad:

Relaterade evenemang