Hoppa till innehåll

Försvarsföretagsdagarna 2022

Försvarsföretagsdagarna – om hur företag och myndigheter tillsammans försörjer vår förmåga.

Konferensen erbjuder våra medlemsföretag en god inblick i framtida behov och förutsättningar samt goda möjligheter till nätverk med andra i branschen.

Eventet modereras av Henrik Hedberg, FMV tillsammans med olika medmoderatorer som är väl insatta i berörda ämnen. Formatet kommer denna gång att vara större panelsamtal med representanter från myndigheter så väl som företag för att resonera kring ämnen så som:

  • Försvarsmaktens utveckling mot 2028
  • Framtiden – Forskning
  • Materielförsörjning i strategisk kontext
  • Sveriges engagemang i Nato

Talare i år är bland annat Överbefälhavare Micael Bydén, Försvarsmakten; Göran Mårtensson, generaldirektör FMV; Johan Pekkari, stf. inriktningschef Försvarsmakten; Mikael Frisell, chef ledningsstaben FMV; Michael Claesson, chef försvarsstaben Försvarsmakten; Tobias Steen, enhetschef MFU, Regeringskansliet; Robert Egnell, rektor FHS; Jens Mattsson, generaldirektör FOI.

Även denna gång kommer vi att ha fyra breakout sessions inom områdena Svenska modellen, Kompetensförsörjning, Ledningssystem – stödben i Försvarsmaktens utveckling och Logistik – stödben i Försvarsmaktens utveckling. Missa inte att ta dela av dessa fyra spännande områden med möjlighet till fördjupade diskussioner med kunniga personer från både myndigheter och företag. Varje breakout session leds av en moderator.

Program

På Försvarsföretagsdagarna 2022 tillämpas inledningsvis ett tak för hur många representanter olika aktörer får registrera. Detta gäller såväl myndigheter som företag. Bakgrunden är att vi vill bereda fler intressenter möjlighet att delta. Arrangörerna har enats om att inledningsvis kommer en grundregistrering att vara två (2) representanter för företag med en omsättning på upp till 500 mkr inom försvars- och säkerhetsområdet. Därefter kommer en diversifierad tilldelning av extra platser vara tillgänglig. Ett kösystem kommer att upprättas för de som önskar fler platser från vilket vi fyller på när några veckor (ca 10-14 dagar) återstår innan seminariet. Notera att ett anmälningstak inte innebär att någon organisation har garanterade platser, det är fortsatt först till kvarn som gäller och precis som de senaste nio åren kommer en kölista att upprättas när samtliga platser är fullbokade.

För frågor, vänligen kontakta Catharina.

Stockholm
6 - 7 december 2022

Plats

Stockholm

Tid

Start 09:30 6/12
Avslut 14:00 7/12

Organisatör

Försvarsmakten, FMV, SME-D och Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF)

Avgift

Medlem SOFF/SME-D - 4 700:-/person exkl. moms
Annat företag - 7 700:-/person exkl. moms
Myndighet - 4 700:-/person exkl. moms

Till anmälan

Relaterade evenemang