Hoppa till innehåll

Försvarsföretagsdagarna 2019

Försvarsföretagsdagarna – om hur företag och myndigheter tillsammans försörjer vår förmåga – hålls nästa gång den 26-27 november 2019.

Konferensen erbjuder våra medlemsföretag en god inblick i framtida behov och förutsättningar samt goda möjligheter till nätverk med andra i branschen.

Program

Temat är i år Tillbaka till framtiden 2.0.

Bland talare i år återfinns bland annat Peter Hultqvist, Försvarsminister; Överbefälhavare Micael Bydén, Försvarsmakten; Göran Mårtensson, generaldirektör Försvarets materielverk; Jens Mattsson, generaldirektör FOI; Peter Sandwall, generaldirektör Försvarsmakten; Arméchef Karl Engelbrektsson; Flygvapenchef Carl-Johan Edström; Marinchef Jens Nykvist samt Micael Johansson, vd och koncernchef Saab.

Moderatorer är i år Staffan Dopping som tillsammans med Annika Nordgren Christensen ska öka kunskap och skapa dialog om hur försvarssektorns aktörer tillsammans kan skapa försvarsnytta.

Dagen innan, den 25 november, arrangerar vi liksom ifjol ett särskilt fördjupningsseminarium om den Europeiska försvarsfonden (EDF). SOFF with Friends kommer även på kvällen den 25 november ha ett särskilt arrangemang. Mer information om kvällsaktiviteten i medlemsbrevet.

OBS! På Försvarsföretagsdagarna 2019 tillämpas inledningsvis ett tak för hur många representanter olika aktörer får registrera. Detta gäller såväl myndigheter som företag. Bakgrunden är att vi vill bereda fler intressenter möjlighet att delta. Arrangörerna har i år enats om att grundregistrering kommer att vara två representanter för företag med färre än 250 anställda på försvars- och säkerhetsområdet. Därefter kommer en diversifierad tilldelning av extra platser vara tillgänglig. Ett kösystem kommer att upprättas för de som önskar fler platser från vilket vi fyller på när några veckor (ca 10-14 dagar) återstår innan konferensen. Notera att ett anmälningstak inte innebär att någon organisation har garanterade platser, det är fortsatt först till kvarn som gäller och precis som de senaste sex åren kommer en kölista att upprättas när samtliga platser är fullbokade.

För frågor, vänligen kontakta Catharina.

Saltsjöbaden
26 - 27 november 2019

Tid

26 november kl. 09:30 - 27 november kl. 14:00

Organisatör

Försvarsmakten, FMV, SME-D och Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF)

Till anmälan

Relaterade evenemang