Hoppa till innehåll

Därför är vi medlemmar

Vi intervjuade några av våra medlemmar om varför de har valt att bli medlemmar, vilken nytta medlemskapet har inneburit för dem och om det finns någonting specifikt med medlemskapet som betyder extra mycket.

SOFF innebär en unik arena för företag som arbetar med försvar och säkerhetsfrågor(militärt och civilt). SOFF är också en organisation som genom sin verksamhet hanterar frågor av betydelse för utvecklingen av ett säkrare Sverige. En viktig del är också de frågor som SOFF driver och de positioner i olika frågor som vi tillsammans kan ta fram för att skapa en tyngd i dialogen med politiken. Något som betyder extra mycket för oss är att föreningen har fokuserat på cybersäkerhetsfrågorna och nu senast på säkerhetsskyddfrågor har varit av betydelse för vårt ställningstagande att vara med. Är anledningar till att ett företag valt att bli medlemmar.

Ett medlemskap i SOFF ger ditt företag en ökad kraft att växa, möjligheten att vara med där det händer – när det händer och en chans att påverka agendan!