Hoppa till innehåll

SOFF söker projektkoordinator (TILLSATT)

SOFF söker en projektkoordinator på heltid som vill öka företagens möjligheter att bidra till att försvara Sverige och främja målen för Sveriges säkerhet.
Foto: Hamid Ershad Sarabi
Foto: Hamid Ershad Sarabi


Arbetsuppgifterna är varierande, bland annat ansvarar du som projektkoordinator för att;

  1. Bygga och upprätthålla interna och externa relationer.
  2. Underhålla kontakten med medlemsföretagen avseende deras marknads- och teknikintressen.
  3. Matcha förfrågningar och utlysningar, exempelvis teknikstudier inom Nato, med relevanta medlemsföretag.
  4. Planera, förbereda och genomföra föreningens mindre event (seminarier, workshops, försvarsmarknadsdagar mm).
  5. Stötta eventansvarig i genomförande av större event och utställningar nationellt och internationellt.

Utöver ovan kommer du även att bli engagerad i att driva eller stötta en eller flera av våra medlemsgrupper. Som anställd vid ett litet kansli förväntas även du att bidra till föreningens övriga ämnesområden och arbeten (notera gärna att samtliga på kansliet bokar sina egna resor, hanterar fakturor, osv – denna tjänst är således ingen administratörsroll).

För att lyckas i rollen som vår projektkoordinator bör du vara en försvars- och teknikintresserad person. Du bör även ha ett intresse för event och vara duktig på att bygga och utveckla goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga och är mycket duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är ansvarstagande, nyfiken och gillar att ta dig an varierande och parallella arbetsuppgifter – högt som lågt. Du gillar att arbeta med digitala verktyg och uppskattar flexibla arbetssätt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift – även på engelska. Vi ser att du är en person som kan arbeta självständigt, flexibelt, effektivt och som är drivande, kvalitetsmedveten, har ett gott omdöme och är strukturerad. Du är en prestigelös person som vill ligga steget före och trivas med att arbeta proaktivt. Du kan prioritera samt omprioritera vid förändringar som sker i vardagen.

Vi söker dig som har lätt för att ta professionella kontakter och har en hög IT-mognad. Det är meriterande om du har en koppling till försvarsområdet, exempelvis gjort grundutbildning som värnpliktig eller är aktiv i hemvärnet. I alla fall bör du ha ett stort intresse för försvarsfrågor. En viss analytisk förmåga är också av betydelse, bl.a. för att värdera och bedöma relevans i teknikster och andra företagsmatchningar. Du arbetar kanske idag som roll som koordinator, assistent, administratör eller projektledare. Har du en eftergymnasial utbildning är det meriterande. För att kunna arbeta på SOFF måste du vara svensk medborgare. Du behöver även gå igenom en säkerhetsprövning med registerkontroll och att du måste bli godkänd i den för att få anställning. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

SOFF erbjuder ett långsiktigt och operativt arbete på ett kansli för en förening som skapar värde för Sverige genom starka företag. Det är dynamiskt, komplext och värdefullt.

Om du är intresserad att söka, skicka gärna ditt cv till Robert med ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för försvarsområdet samt verksamheten.

Kontaktperson
Robert Limmergård Generalsekreterare 08-782 08 85 070-283 56 90 robert.limmergard@soff.se

Relaterade nyheter

Relaterade evenemang