W5 Solutions tar en order värd 32 MSEK från Nordisk kund, #W5Solutions

Det snabbväxande och högteknologiska försvarsföretaget W5 Solutions, listat på Nasdaq First North, meddelar idag att bolaget tar en order värd 32 MSEK inom affärsområdet Live-Fire Training från en Nordisk kund. Leveransen startar under Q1 2023 och är färdiglevererat till Q4 2024.

W5 Solutions affärsområde för Live-Fire Training möjliggör övningar med skarp ammunition som en del av förbandens utbildning. Produktportföljen täcker system från enskild soldat upp till större komplexa stridsskjutningar tillsammans med stridsfältssimulering, inmätning, utvärdering med mera.
Robert Dahlqvist, vice VD och försäljningschef: “Vi är stolta över att vi har fått fortsatt förtroende att leverera kvalificerade produkter och stödja vår kund i utbildning av soldater i vapenfärdigheter.”

För mer information, vänligen kontakta:
________________________________________
Daniel Hopstadius, CEO
+46 (0) 476 559 85
daniel.hopstadius[at]w5solutions.com
Robert Dalqvist, Executive Vice President & Head of Sales
+46 (0) 650 08 88
Robert.dalqvist[at]w5solutions.com

Om W5 Solutions
________________________________________
W5 Solutions levererar högteknologiska system och lösningar till försvarsintegratörer och myndigheter. Vi har expertis inom träning och simulering, uppdragssystem, kommunikation, strömförsörjning och integration. W5 Solutions support- och serviceavdelning säkerställer hög tillförlitlighet under systemens livslängd.
För ytterligare information besök www.w5solutions.com.