Hoppa till innehåll

W5 Solutions erhåller beställning inom produktområdet Live-Fire Training från befintlig europeisk kund

Den snabbväxande nordiska försvarskoncernen W5 Solutions, har erhållit en beställning inom produktområdet Live-Fire Trning från en befintlig europeisk kund. Ordervärdet uppgår till 32 miljoner SEK med en leveransplan under Q2 och Q3 2024, samt en option värd 48 miljoner SEK förväntad att realiseras under 2025 och 2026.

Leveransen av systemet är avsett att förbättra utbildningsprocessen och resultera i ökad förmåga, samtidigt som det sparar tid och är kostnadseffektivitet.

Evelina Hedskog, CEO and President W5 Solutions
Evelina Hedskog, VD & koncernchef på W5 Solutions

Vi är glada över att ytterligare stärka vårt partnerskap med denna kund genom att leverera vårt system för skjututbildning och är förvissade om att detta leder till ökad förmåga hos soldater och sjömän. Vi är tacksamma för det fortsatta förtroendet som leverantör och ser fram emot att fortsätta stödja vår kunds utbildningsbehov” säger Evelina Hedskog, VD & koncernchef på W5 Solutions.

Inom produktområdet erbjuder W5 Solutions både målsystem som används för skjutövningar på skjutbanor och avancerade system med hundratals mål som kan programmeras för olika scenarier. W5 Solutions tillhandahåller även programvara för att utvärdera övningarna och dela resultaten med övningsdeltagarna.

För mer information, vänligen kontakta:


Evelina Hedskog, VD och koncernchef W5 Solutions
+46 (0) 70 959 76 67
evelina.hedskog[at]w5solutions.com
Om W5 Solutions


W5 Solutions är en nordisk försvarskoncern som levererar nyskapande system och lösningar till försvar och myndigheter världen över. Vi utvecklar högteknologiska lösningar inom områdena strömförsörjning, mobila system, integration och träningssystem. W5 Solutions support- och serviceavdelning säkerställer hög tillförlitlighet under systemens livslängd.
För ytterligare information besök www.w5solutions.com.

Företagsnamn:
W5 Solutions AB
Adress:
Cylindervägen 12
Postnummer och Ort:
131 52 Nacka Strand
Webbplats:
www.w5solutions.se
E-post:
forename.surnamn@w5solutions.se
Telefonnummer:
+46 (0)8 650 08 88
W5 Solutions medverkar i SOFF:s tidning "Svensk förmåga i en osäker omvärld", April 2018:
Vi har det som krävs.

Relaterade nyheter