Hoppa till innehåll

SRS Security får ny vd – Louise Ringström Grandinson

Scandinavian Risk Solutions (SRS) samlar kärnaffären i det helägda dotterbolaget SRS Security som från och med 1 januari 2021 får en ny VD i form av Louise Ringström Grandinson.

Louise Ringström Grandinson, vd SRS Security
Louise Ringström Grandinson, vd SRS Security

SRS har sedan 2004 stöttat företag, myndigheter och privatpersoner med Security Risk Management i form av säkerhetsledning, personalsäkerhet, fysisk säkerhet och cybersäkerhet. Genom aren har vi sett en ökad efterfragan pa kvalitativa och holistiska säkerhetslösningar som gör det möjligt för verksamheter och individer att proaktivt hantera risker och na sina mal i en ständigt föränderlig omvärld.

För att ytterligare öka fokus pa vara kunder samt accelerera tillväxt genom bland annat ökad skalbarhet, digitala initiativ och innovativa partnerskap, samlar vi nu var kärnaffär Security Risk Management i det helägda dotterbolaget SRS Security som frän och med 1 januari 2021 far en ny VD i form av Louise Ringström Grandinson.

Louise har en magisterexamen fran Handelshögskolan i Stockholm och en omfattande näringslivsbakgrund som CFO, operativ chef och affärsutvecklare. Louise har sedan 2011 drivit digitalisering och M&A aktiviteter i flera olika organisationer och branscher och har bland annat utsetts av tidskriften Veckans Affärer som en av Sveriges ”Supertalanger” och ”Most Powerful Women in Digital”.

Ilya Treutiger som grundat bolagen och lett den operativa verksamheten de senaste 15 ären kvarstår som VD i moderbolaget Scandinavian Risk Solutions med fokus pa fortsatta bolagsinitiativ och utveckling i nära samarbete med Louise. Kombinationen av Louises gedigna näringslivsbakgrund, SRS omfattande branscherfarenhet, kvalitetsfokus och starka marknadsposition skapar de bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling av SRS Security som Sveriges främsta leverantör inom Security Risk Management.

För mer information
Kristina Sahle, Chief Commercial Officer: kristina.sahle@srsgroup.se eller 08-440 90 70.

Företagsnamn:
SRS Group AB
Adress:
Box 244
Postnummer & Ort:
101 24 Stockholm
Webbplats:
www.srsgroup.se
Telefon:
+ 46 8 440 90 70
E-post:
mail@srsgroup.se