Hoppa till innehåll

MSE Engineering vinner kontrakt på renovering och modifiering av elverkskärror, #MSE Engineering

(2016-11-18) MSE Engineering vinner kontrakt på renovering och modifiering (REMO) av elverk. Kunden är FMV, Försvarets materielverk.

-Vi är mycket glada för att ha tagit hem en andra stor beställning från en av våra största kunder, FMV, inom kort tid, säger Johan Schmitz, marknads- och försäljningschef på MSE. Denna beställning, liksom den förra på UPS-system, ligger inom verksamhetsområdet strömförsörjning som vi byggt upp både kompetens och försörjningskapacitet inom under de senaste åren. Denna order är en mycket god början men det är ännu lång kvar innan vi når vår fulla leveransförmåga.

I detta projekt har vi ett totalåtagande på att renovera och modifiera redan existerande elverk inom Försvarsmakten. Det är genomgripande tekniska förändringar som innebär att elverkets funktion ska förändras. Allt utom motorn i elverket ska bytas ut, uppgraderas och förändras i någon form. Bland annat innebär åtagandet installation av ny generator, installation av nytt styrsystem, säkerhetsuppdateringar, med mera.

Förutom de tekniska förändringarna kommer vi även att leverera manualer, genomföra systemsäkerhetsanalyser och leverera utbildning till slutanvändarna, Försvarsmakten.

-Vi erbjuder alltid ett helhetsåtagande till våra kunder, som utöver själva produkten också innefattar alla tjänster som omgärdar den. För att kunna vara en kvalificerad systemleverantör måste vi ha en väldigt bred kompetens och också ha en förståelse för de i många fall speciella kraven, avslutar Johan.

För ytterligare information, kontakta MSE Engineering enligt nedan:
Marketing and sales manager Johan Schmitz e-post: johan.schmitz@mseab .se
Telefon: +46 476 559 55

Företagsnamn:
W5 Solutions AB
Adress:
Cylindervägen 12
Postnummer och Ort:
131 52 Nacka Strand
Webbplats:
www.w5solutions.se
E-post:
forename.surnamn@w5solutions.se
Telefonnummer:
+46 (0)8 650 08 88
W5 Solutions medverkar i SOFF:s tidning "Svensk förmåga i en osäker omvärld", April 2018:
Vi har det som krävs.

Relaterade nyheter