Hoppa till innehåll

Advenica får order värd 2,4 MSEK från internationell kund inom kritisk infrastruktur

Pressmeddelande 26 mars 2024

Advenica har erhållit en order gällande datadioder från en internationell kund inom kritisk infrastruktur. Affären är värd 2,4 MSEK och leverans kommer att ske direkt.

Kritisk infrastruktur är beroende av IT-system för styrning, övervakning och drift och industriella styrsystem är ofta avgörande för att vårt moderna samhälle ska fungera. För att höja säkerheten behöver verksamheter inom kritisk infrastruktur isolera de olika ISC/SCADA-domänerna inom arkitekturen och bara låta specifikt utvald information överföras på ett säkert och kontrollerat sätt. Datadioder med hög assurans ger den nödvändiga säkerheten genom att säkerställa att informationsläckage inte kan inträffa eftersom de garanterar enkelriktad separation mellan nätverkens gränssnitt.

Advenica har nu fått en order på datadioder från en internationell kund inom kritisk infrastruktur. Leveransen av ordern kommer att ske omedelbart.

”Organisationer som arbetar med känslig information har stor användning av en datadiod för att skydda värdefulla information och säkert utbyta data. Vi kan erbjuda dessa kunder lösningar som uppfyller de allra högsta säkerhetskraven, lösningar som har hög assurans” säger Marie Bengtsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, VD Advenica AB,

+46 (0) 703 860 032

marie.bengtsson@advenica.com

Läs även pressmeddelandet på Mynewsdesk.

Företagsnamn:
Advenica AB
Adress:
Box 17075
Postnummer och Ort:
200 10 Malmö
Hemsida:
advenica.com

Relaterade nyheter