Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems är ett globalt försvars-, flyg- och säkerhetsföretag som sysselsätter cirka 100 000 personer över hela världen. Företaget levererar ett komplett utbud av produkter och tjänster för luft, mark och marina styrkor, samt avancerad elektronik, säkerhet, IT-lösningar och stödtjänster. Deras kärnvärden är: Pålitlig, Innovativ och Djärv.

Den svenska affärsenheten BAE Systems Hägglunds fokuserar på design, tillverkning, integration och support av ett brett utbud av militärfordon till kunder över hela världen. De har över 2 000 engagerade medarbetare som utvecklar och producerar sina världsledande stridsfordon och bandvagnar på plats i Örnsköldsvik. Från norra Sverige har de ett nära samarbete med sina partners i många länder.

BAE Systems Hägglunds stoltserar med produkter som: CV90 – ett infanteristridsfordon som hittills valts av 10 nationer. BvS10 – ett mycket mångsidigt terrängfordon med mer än 13 000 fordon sålda till över 40 länder i 50 varianter, och den ultraflexibla Beowulf med sitt rymliga besättningsutrymme, höga lastkapacitet och flexibilitet i valet av varianter.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
BAE Systems Hägglunds AB
Adress:
Björnavägen 41
Postnummer & Ort:
891 82 Örnsköldsvik
Webbplats:
www.baesystems.com
Telefon:
+46 660 80 000
E-post:
info@baesystems.se
BAE Systems Hägglunds medverkar i SOFF:s tidning ”Svensk förmåga i en osäker omvärld”, April 2018:
Faster. Stronger. Higher Performance. – Technologies in support of a safer future

Medlemsnyheter