Hoppa till innehåll

Defend Your Data – hur navigera informations- och cybersäkerhetskrav för att säkra en plats i amerikanska leverantörskedjan

USA har världens största försvarsbudget. USA har också världens mest långtgående krav på informationsskydd och cybersäkerhet. Vad krävs av leverantörskedjan för att leva upp till dessa?

SOFF arrangerar, i samarbete med Saab och Nammo, ett seminarium på temat hur man skyddar information kopplat till amerikanska affärer och de krav som US Government ställer på sin leverantörskedja. Seminariet vänder sig till nordiska försvarsföretag som söker kunskap i ämnet och vilken förmåga man behöver ha för att kunna vara en del av affärer där US Government är slutkund.

För nordiska företag inom försvarsindustrin kan dörren öppnas till den största försvarsmarknaden i världen genom att vara involverad i ett amerikanskt statligt finansierat underleverantörskontrakt. Samtidigt leder det också till utmaningar relaterade till efterlevnad av US Government’s regelkrav. När det gäller informationsskydd och cybersäkerhet så överförs dessa till leverantörsbasen genom nedflödning av klausuler inom FAR/DFARS regelverket. För att möjliggöra och säkra sin plats i amerikanska försörjningskedjan är det avgörande att bygga kompetens kring de aktuella reglerna och att efterleva dessa.

Seminariet kommer belysa trender inom området för att sedan fokusera på den amerikanska kravbilden. Vet din organisation vad Controlled Unclassified Information (CUI) är? Är du bekant med CMMC och NIST 800-171? Har du hört talas om DFARS 7012, 7019 och 7020? Jobbar du med inköp, kontrakt, program- och projektledning eller informationssäkerhet? Då är det här ett seminarium för dig!

Ämnesexperter och representanter från branschen kommer att vara huvudtalare samt delta i paneldiskussioner för att ge sin syn på frågan. Detaljerad information om agenda och talare kommer att meddelas inom kort.

Program

Seminariet kommer att hållas på engelska.

In English: SOFF is organising a seminar on CMMC, the US Government data protection and cyber security requirements. The seminar will discuss industry trends, clarify the requirements, and provide guidance on meeting them. It is an ideal event for procurement, contracts, program and project management, and information security professionals. Gn a deeper understanding of Controlled Unclassified Information (CUI), CMMC, NIST 800-171, DFARS 7012, 7019, and 7020.

Stockholm
7 september 2023

Plats

Storgatan 5, Stockholm

Tid

09:00-16:30 med efterföljande mingel

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen

Avgift

Medlem i SOFF eller någon av de nordiska föreningarna - 1 500:- SEK exkl. moms.
Annat företag - 3 000:- SEK exkl. moms.

Till anmälan
Kontaktperson
Catharina Stenius Eventansvarig 08-782 08 73 070-269 45 22 catharina.stenius@soff.se

Relaterade evenemang