Hoppa till innehåll

Container – en byggsten i försvarslogisiken? Ett nätverksmöte

Container är en central del i försvarets logistik samt operationer
Container är en central del i försvarets logistik samt operationer

Container och lösningar kring hantering och användning av container i logistik och vid operationer – detta är temat för SOFF:s nätverksmöte.

Idag finns i föreningen företag som bygger containrar, som tar fram lyftanordningar, inredning (sjukvård, bespisning, ledning, luftvärn mm.), som använder containrar för baser, eller tar fram tracking och logistiklösningar för hantering av containrar, osv.

Den 2 oktober arrangerar vi därför ett nätverksmöte som ger medlemsföretagen möjlighet att finna nya samarbetspartners på området. Dagen inleds med att utvecklingssektionen vid Logistikskolan vid Försvarsmakten (Mj Magnus Holmgren) berättar om hur de ser på containers roll i det svenska försvaret.

Men även alltfler utländska kunder söker helhetslösningar på alltfler områden. Möjligheterna för mindre företag att konkurrera på marknader geografiskt långt bort är vanligen dyra och tidskrävande. Genom att öka kunskaperna om medlemsföretagens produkter och tjänster relaterat till containers hoppas vi att medlemmar kan ”klustra” ihop erbjudanden och tillsammans vinna större upphandlingar på området.

 

Stockholm
2 oktober 2017

Plats

Storgatan 5, Stockholm

Tid

Kl. 10.00 till preliminärt 14.30.

Organisatör

Robert Limmergård

Till anmälan

Relaterade evenemang