Hoppa till innehåll

Briefing om Digital Compliance med Mannheimer Swartling Advokatbyrå

Den 7 november arrangerar SOFF tillsammans med Mannheimer Swartling, strategisk partner till SOFF en briefing på temat Digital Compliance.

EU:s strategi för det digitala årtiondet går från vision till handling. Det innebär att en rad nya regelverk som påverkar olika områden, inklusive produktsäkerhet, cybersäkerhet, datahantering, , kontinuitetshantering, digitala plattformar och användningen av , införs i en rasande takt. Ett av dessa är NIS 2-direktivet som föreslås införlivas i svensk rätt genom den nya cybersäkerhetslagen. Lagen förväntas träda i kraft i januari 2025 och innebär att långt fler aktörer kommer att omfattas av krav på åtgärder för att hantera cybersäkerhetsrisker.

För att hjälpa SOFF:s medlemmar att navigera i det nya regulatoriska landskapet bjuder SOFF och Mannheimer Swartling in till ett seminarium med temat Digital Compliance. Seminariet syftar till att ge en överblick över de nya regelverken och sätta dem i en kontext samt att skapa en förståelse för om er verksamhet omfattas av NIS2 och hur ni efterlever kraven.

Genom att använda NIS2 som praktiskt exempel och ge konkreta åtgärdsförslag kommer ni att få de insikter som behövs för att inleda ert strategiska regelefterlevnadsarbete inom Digital Compliance.

Briefingen är endast öppen för medarbetare vid SOFF:s medlemsföretag.

Länk (digitalt), Stockholm
7 november 2024

Plats

Storgatan 5 (begränsat antal platser) och digitalt via Teams

Tid

13:00-14:00, efterföljande fika för de som deltar fysiskt

Organisatör

Säkerhets- och försvarsföretagen och Mannheimer Swartling Advokatbyrå

Avgift

Kostnadsfri och endast öppen för medarbetare vid SOFF:s medlemsföretag

Till anmälan
Kontaktperson
Norea Normelli Jurist, teknik och digitalisering +46 8 782 08 76 +46 72 230 27 07 norea.normelli@soff.se

Relaterade evenemang