Hoppa till innehåll

W5 Solutions erhåller en beställning från en nordisk kund värd 33 MSEK

W5 Solutions har erhållit en beställning inom affärsområdet Live-Fire Training från en befintlig nordisk kund. Ordervärdet är cirka 33 MSEK och systemen levereras under fjärde kvartalet 2022.

 

Robert Dahlqvist, vice VD och försäljningschef för W5 Solutions: ”Vi är tacksamma för fortsatt förtroende och är övertygade om att vårt Live-Fire system kommer att öka den enskilde soldatens förmåga att prestera och underlätta för utbildande befäl.”

W5 Solutions affärsområde för Live-Fire Training möjliggör övningar med skarp ammunition som en del av förbandens utbildning. Produktportföljen täcker system från enskild soldat upp till större komplexa stridsskjutningar med stridsfältssimulering, inmätning, utvärdering med mera.

”Vi ser effekten av den ökande efterfrågan från våra kunder under första halvåret i år. W5 Solutions ser en fortsatt stark ordertillväxt under 2022, med en ökad orderbok till 218 MSEK vilket motsvarar en ökning med 112 % (105 MSEK) jämfört med motsvarande datum föregående år.”, säger Daniel Hopstadius, VD för W5 Solutions.

För mer information, vänligen kontakta:

Daniel Hopstadius, CEO
+46 (0) 476 559 85
daniel.hopstadius[at]w5solutions.com

Om W5 Solutions

W5 Solutions levererar högteknologiska system och lösningar till försvarsintegratörer och myndigheter. Vi har expertis inom träning och simulering, uppdragssystem, kommunikation, strömförsörjning och integration. W5 Solutions support- och serviceavdelning säkerställer hög tillförlitlighet under systemens livslängd.

För ytterligare information besök www.w5solutions.com

W5 Solutions Robert Dahlquist
W5 Solutions CEO DANIEL Hop
Live Fire Training W5 Solutions