Hoppa till innehåll

Tempest Security AB tecknar avtal om 228 MSEK med Scania CV AB i Sverige, #Tempest Security

Tempest Security har tecknat ett avtal med Scania CV AB i Sverige, ett världsledande företag inom transportlösningar, som startar 17 juni 2019.

I uppdraget ingår en omfattande säkerhetsleverans från hela Tempest tjänsteutbud med fokus på stationära och mobila bevakningstjänster, förebyggande brandskyddsarbete samt receptionstjänster i Södertälje, Luleå och Oskarshamn. Uppdraget sträcker sig över tre år med möjlighet till två optionsår. Ordervärdet beräknas uppgå till minst 137 MSEK under initiala tre åren. Inklusive två optionsår uppgår det totala avtalsvärdet till cirka 228 MSEK.

Avtalet innebär att Tempest Security etablerar sig på två nya orter, Luleå och Oskarshamn, samt ökar sin närvaro i Södertälje. Avtalet innebär betydande nyrekryteringar på samtliga orter.

– Avtalet med Scania är det största i vår histora och resultatet av ett långt förhandlingsarbete där vi utmanat oss själva för att hitta kreativa och kundanpassade lösningar. Vår ambition att utmana och utveckla oss själva, våra kunder och hela säkerhetsbranschen; våra engagerade och kompetenta medarbetare; och vår förmåga att erbjuda anpassade lösningar för unika kundbehov har varit betydelsefulla faktorer för att vi erhållit detta förtroenden. Vi ser fram emot att inleda ett nära, långsiktigt och innovativt samarbete med våra nya partners säger Andrew Spry, VD för Tempest Security AB (publ).

2019-04-05

Företagsnamn:
Eurotempest Secure Systems AB
Adress:
Algolgatan 10
Postnummer och Ort:
583 35 Linköping
Webbplats:
www.eurotempest.net