Hoppa till innehåll

Tempest Security AB (publ) tecknar avtal med Svenskt Näringsliv, #Tempest Security

Tempest Security AB (publ) har vunnit en upphandling av bevakningstjänster till Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer.

Tempest kommer att leverera bevakningstjänster till flera kontor i Stockholm samt några av Svenskt Näringslivs kontor runt om i landet. Avtalet träder i kraft den 1 december 2018 och sträcker sig över tre år, med option om förlängning i ytterligare fyra år efter det. Det totala ordervärdet förväntas uppgå till 47 MSEK under avtalsperioden inklusive optionsåren.

– Jag är mycket glad och stolt över detta avtal. Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer är en kvalitetsmedveten kund där säkerheten är viktig. Våra kompetenta medarbetare och förmåga att erbjuda anpassade lösningar för unika kundbehov har varit betydelsefulla faktorer för att vi fått förtroendet, säger Andrew Spry, VD Tempest Security.

2018-10-24

För mer information, vänligen kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se
Tel. 072 – 454 14 30

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.