Hoppa till innehåll

Styrelseförändringar i CybAero AB

CybAeros styrelse har enhälligt beslutat utse styrelseledamoten och tidigare ordföranden Claes Drougge till ordförande från 1 februari. Anna Öhrwall Rönnbäck, som varit styrelseledamot i drygt två år, samt även vice ordförande och senast ordförande, har beslutat att lämna styrelsen från den 1 februari 2016.

Michael Auerbach och Adam Rothstein, som representerar CybAeros nya storägare, Subversive Capital, säger i ett uttalande:

-Vi är oerhört glada över att Claes Drougge har accepterat att ta ordförandeposten i CybAero. Hans affärsmannaskap och erfarenhet samt det brinnande engagemanget för CybAeros affärer var en viktig del i Subversive´s beslut att investera i företaget. Vi ser fram emot att arbeta med Claes för att göra CybAero till en global marknadsledare.

För mer information vänligen kontakta:
Mikael Hult, VD CybAero AB, tel 013-465 29 00
e-post: mikael.hult@cybaero.se
Ina Nehr, Marknadskommunikatör CybAero AB, tel 0733-25 58 68
e-post: ina.nehr@cybaero.se

Om CybAero
CybAero utvecklar och tillverkar fjärrstyrda helikoptersystem, så kallade RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) för säkrare och effektivare flygning, bl a i farliga miljöer. Bolaget har få tt stort internationellt genomslag med helikoptern APID One som kan anpassas för både försvarsverksamhet och civila uppdrag så som kust  och gränsbevakning, räddningstjänst och kartering. CybAero har sitt huvudkontor i Mjärdevi Science Park i Linköping. Bolaget har cirka 55 anställda och är listat på Nasdaq First North sedan 2007. FNCA Sweden AB är Certified Adviser.
Läs på webben: www.cybaero.se  Filmer: www.youtube.com/cybaero