Hoppa till innehåll

Saab presenterar uppdaterat erbjudande för Sirius passiva sensorer, #Saabgroup

Saab presenterar ett uppdaterat erbjudande av Sirius-familjen, som består av lösningar för passiva sensorer inom luft-, land- och sjö-domänerna. Sirius består av en rad förmågor baserade på en gemensam arkitektur. Erbjudandet, som är specifikt anpassat för områdena underrättelse, övervakning och signalspaning, består av en kombination av olika sensorer.

Saab presenterar en landbaserad applikation av Sirius optimerad för övervakning av luft och sjö, signalspaning och markbaserat luftvärn. Systemen är utformade utifrån användarens perspektiv.

Siriuserbjudandet består av en rad innovativa passiva sensorer och system för datafusion. Systemen gör det möjligt för arméer och underrättelsetjänster att upptäcka och lokalisera signaler och därmed omvandla information till kunskap, utan att själva bli upptäckta, säger Anders Carp, chef för Saabs affärsområde Surveillance.

Sirius möjliggör passiv övervakning och signalspaning i flera domäner. Lösningarna är innovativa och beprövade och bygger på Saabs unika kompetens inom sensorer och fusion av data från en mängd olika källor.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Saabs presscenter

+46 (0)734 180 018

presscentre@saabgroup.com

www.saabgroup.com

www.saabgroup.com/YouTube

Följ oss på Twitter: @saab

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Saab har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter i hela världen. Genom innovativt, pragmatiskt och samarbetsinriktat arbete, utvecklar, anpassar och förbättrar Saab ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.